Szórakozás

Eltűnt Ambrus Attila!? Friss hírek a rendőrségi nyomozásról

Napok óta semmi hírt nem hallani Ambrus Attiláról, sőt ügyvédje is elérhetetlen. Többen már is azt találgatják, vajon miféle titkot rejteget a Viszkis, ami miatt így felszívódott.

Miközben Ambrus Attila szándékosan távol tartja magát a nyilvánosságtól, addig a rendőrség hivatalosan is megkezdte a vizsgálatot annak az ismeretlen személynek az ügyében, aki az egykori rabló nevével visszaélt a Facebookon. Mint ahogy arról a Hír24 is beszámolt, az Ambrus Attila nevével üzemeltetett profil nemcsak csajozott a Viszkis helyett, de arra buzdította „ismerőseit”, hogy beteg gyerekeknek adakozzanak. A Budapesti Rendőr-főkapitányság kommunikációs osztályán érdeklődésünkre elmondták, az ügy vizsgálata folyamatban van, azaz az adatok, információk egyeztetése, tisztázása zajlik. Arról egyelőre nem kívántak tájékoztatást adni, hogy megtalálták-e a csalót és ellene milyen ügyben indítanak vizsgálatot, ha ehhez egyáltalán meglesz a jogi lehetőség.


Fotó: MTI

Ambrus Attila ügyvédje néhány nappal ezelőtt a Hír24-nek azt mondta, konzultál ügyfelével és eldöntik, milyen lépést tesznek a facebookos csaló ügyében. Ám azóta hiába hívjuk az ügyvédnőt, elérhetetlen, sőt üzenetünkre sem reagált.

Attila egyik legjobb barátjától megtudtuk, hogy a Viszkis tud arról, hogy rendőrségi ügy indult a nevében facebookozó csaló ellen, és természetesen őt is felháborította a dolog. Azt azonban már a barát sem tudta, tett-e külön is feljelentést Attila az ismeretlen személy ellen.

Ugyanakkor a Viszkis ismerőse megerősítette, hogy Attila szándékosan tűnt el, mert nem szeretne szerepelni, de mint mondja, fizikálisan és pszichésen is jól van. Ahogy fogalmazott: „jelenleg az ügyeit intézi”, egyebek mellett helyiséget keres, ahol nyugodtan kerámiázhatna. Azt egyébként korábban Attila jogi képviselője is megerősítette, hogy ügyfele ezentúl csakis a kerámiák készítésére szeretne koncentrálni.

Friss hírek Damu peréről, percről-percre: itt!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik