Szórakozás

Dagad a botrány: Frenkie bizonyítja, Kökény elszerette kedvesét

Újabb bomba robban: VV Frenki beismerte, bűnt követett el: volt párja facebook-jelszavával visszaélve lementette Szilvi levelezését Kökény Attilával.

VV Frenki ismét a saját facebook-lapját választotta, hogy az elmúlt napok eseményeiben tisztázza magát. A bomba két napja robbant, amikor is a volt VV-hős azt osztotta meg barátaival az interneten, volt párja, és a Megasztár házas ezüstérmese összejárnak szexelni. Az ügyön Kökény Attila a feleségével, Arankával együtt csak nevetett. Frenki exe pedig nem nyilatkozott senkinek. A VV3 sztárja most egy újabb üzenettel sokkolta a közvéleményt, amelyben arról ír, hogy párja jelszavával visszaélve terhelő bizonyítékai vannak Kökény Attilával szemben. Nyilvánosságra nem hozza őket, de ha a Megasztáros szeretné, szívesen elküldi neki. Az alábbi irása néhány órája jelent meg a lapján, tartalmában felnőtteknek szóló részletek is olvashatóak.

“Nem mondhatom el senkinek, elmondom hát mindenkinek!” Karithy Frigyes: Előszó

Tisztelt bíróság!

Alulírott Jámbrik Ferenc aka FRANKIE (ex-RTL) reagálni és nyilatkozni kívánok a napokban kiborult biliről! Frankie vs. Cz. Szilvia vs. Kökény Attila (TV2) és családja ügyben!

Az előzményeket már ismerik, de én picit régebbre nyúlnék vissza. Vagy inkább mégse, hiszen a családi szennyes kiteregetése csak ránk tartozik. Magánügy, még ha anno közszereplő is voltam. Többen vádoltak azzal, hogy ha már a fent említett hölgy csak az exem, akkor miért érdekel, hogy kivel fexik össze. Jogos! Azt viszont tudniuk kell, hogy C.Szilvia (35) nekem az elmúlt hetekben teljesen más oldalát mutatta, a szemembe azt játszotta (hazudta), hogy ő most jött rá, hogy (január elsejei külön költözésem óta) mennyire szerelmes belém, belátta a hibáit, képes megváltozni, hogy újra egy család legyünk és boldogságban neveljük fel gyönyörű, tüneményes, nagyon okos (és itt még órákig tudnám sorolni szuperlatívuszokban a jobbnál jobb jelzőket. Tehát nem azért borítottam ki ezt a bilit a sok szarral, fossal és húggyal (ezeket kéretik csak képletesen venni, ezekben a magánéletünk egyéb problémáit szinonimáltam, amik nem Önökre tartoznak), hogy újra a címlapokra kerüljek! NEM!!! Köszönöm szépen Tisztelt bíróság, de az elmúlt 8 évben már annyi szépet és jót írtak rólam, hogy én annak csak örültem, hogy végre kezdek feledésbe merülni és végre élhetem újra az egyszerű 7köznapi emberek életét. Minden szépségével és problémáival, küzdelmeivel és boldog sikereivel együtt.
Nem ilyen indíttatásból történt, ami történt. Sőt! Kökény Attilának és családjának sem akartam kellemetlen perceket okozni. Igaz, az Aktívban azt nyilatkozták, hogy ők csak nevetnek az egészen. Ha ez a nevetés tényleg szívből jött, akkor csak örüljenek, hiszen a nevetés jó és még gyógyító hatása is van! :)
Lehet, hogy rossz emberismerő vagyok, de nekem ez a “nevetés” nem tűnt őszintének! Ha én tévedtem volna Tisztelt bíróság és valóban frenetikusakat kacagtak volna közben, akkor nézzék el nekem, mert én kicsit elfogult vagyok ez ügyben és Attilát sem ismerem személyesen.
Igaz, rengeteg közös ismerősünk van, de nem törekedtem arra, hogy élőben is találkozzak a művész úrral. Beértem azzal (és itt most elismerem, hogy halálos bűnt követtem el), hogy aljas, szemét módon letöltöttem (az egyébként tényleg kurvajó, érzelmes, számomra kellemes) zenéit az internetről és hallgattam őket. (Éljen a XXI. Század! Döglődik a CD eladás!). No, akkor kanyarodjunk vissza a cseppet sem kellemes részéhez. Sajnos olyan fából faragtak, hogy én is kiállok az igazamért a végsőkig és utálom ha díjnyertes agancsok keletkeznek fejemen (gyengébbek kedvéért ha felszarvaznak!). Többen mondták, hogy itt én vagyok a szarkavaró és az Aktívban is csak úgy emlegettek, hogy volt valóságshow-hős, mivel a TV2-n tabu megemlíteni egy Való Világot, egy Frankie-t, aki 8 éve bohóckodott egy RTL-es reality-ben. (Konkurencia harc, pffff!) Az exem is azzal vádolt meg, hogy rosszak az informátoraim, mivel ő nem csinált semmit! OK! Akkor Tisztelt bíróság szánom-bánom bevallom még egy bűnömet! (bízom benne, hogy így enyhítést kaphatok majd). Már dicsértem, fényeztem, hogy mennyire jó a XXI században élni! Ennek a vívmánya és Mark Zuckerberg “gyereke” a Facebook. Ezzel még nem tettem terhelőt magamra, ezzel mindenki tisztában van. (Na, most egy nagy levegő és jön az én saram – vagy másé?) Szilviával döglődő kapcsolatunk sajnos nem támadt fel hamvaiból, mint egy egyiptomi mitológiai főnix madár, így már a kölcsönös bizalom is alább hagyott. Férfiasan bevallom Tisztelt bíróság bűnt követtem el (na, most lehet kövezni)! Tudtam a facebook jelszavát és több hónapja olvasgattam a leveleit. (Fúúúúúúúúúúj!
Mekkora köcsög ez a Frankie.) Hát, nem részletezném, de olvastam cifrábbnál cifrább dolgokat! Az ominózus napon is ez történt, de mivel sajnos hirtelen haragú és idióta vagyok (soxor hamarabb cselexem, mint
gondolkodok).
Exem szerint rosszak az informátoraim??? Hát babám, te voltál az! :)
Ha az ott leírtak nem valósak, akkor azért csak neked kell felelned! Most akkor egy kis reklám és visszatérünk. Ákos barátomtól kaptam pár jópofa pendrive-ot amikre kimentettem pár szaftos kis levelezést! Tehát ha Kökény úr kíváncsi a bizonyítékokra és szeretne magyarázkodni, akkor nagyon szívesen továbbítom neki, de
ez szerintem csak olaj lenne a tűzre. Ráadásul a Kökény családhoz közelállóktól is kaptam pár kellemes levelet, amikben részletezik, hogy hogyan fognak tolószékessé verni. Jelzem ezek is a pendrive-on vannak! Viva la XXI század! És még az aznapi rendőrségi ügyeletes tiszttel való beszélgetésem is hangrögzítésre került, ahol érződik a
hangomon a félelem! :)
Tehát 1szó, mint 100 Tisztel bíróság! Ha ezek a koholt vádak alaptalanok, akkor én meghajolok mindenki előtt és vegyék fejemet, deszerintem maradjunk annyiban, hogy minden csoda 3 napig tart és nem kellene tovább folytatni ezt az ügyet!
Nekem most úgyis kezdődik egy újabb harc az exemmel a kislányunk, Míra miatt. Nem láthatom, nem nevelhetem, nem szeretgethetem azt a kis tüneményes emberkét, aki nekem a legfontosabb a világon. Jönnek a fincsi kis zsarolások, fenyegetőzések, lelki terror. Sajnálom, hogy nem tudunk “normálisan” elválni. Anno azért léptem le, mert már túl sok volt otthon a feszültség és nem akartam, hogy ebben nőjön fel.
Bíztam benne, hogy kulturáltan megtudjuk majd oldani az egészet úgy, hogy a gyerek minél kevesebbet sérüljön lelkileg. Erről itt ennyit, ez a Mi harcunk lesz, nem Önökre tartozik Tisztelt bíróság! (Aztán lehet, hogy majd egy másik ügyben mégis csak a bíróságnak kell döntenie, hiszen vannak jogaim, amikkel élni is fogok. A gyerekemért és a gyerek láthatásért a végsőkig harcolni fogok!). Az exem erre csak azt mondaná, hogy játszom itt a mártírt! Nem, nem vagyok mártír! Ember vagyok, nem gép. Ember, akinek vannak hibái és sokat hibázik is, de próbál belőlük tanulni és jobb emberré, jobb apává válni!
Tisztelettel: FRANKIE


Fotó: TV2, Prizma TV

Ajánlott videó

Olvasói sztorik