Szórakozás

Titokban csalt VV Attila

Elképesztő dolog derült ki VV Attiláról. Az ötödik széria nyertese a Reflektor magazinnak elárulta, három különböző néven jelentkezett a műsorba. Azt, hogy végül ennek köszönhette-e a bejutását, nem lehet kideríteni.

Attila annyira szeretett volna bejutni a ValóVilágba, hogy amikor hirdetni kezdték az ötödik szériát, azonnal beadta a jelentkezési lapját. Mivel tutira akart menni, így rögtön három különböző néven, különböző fotóval regisztrált.


A győzelem pillanata (Fotó: RTL Klub / Sajtóklub / Bársony Bence)

Mielőtt azonban belevágott a nagy megmérettetésbe, barátai véleményét is kikérte. Lányi Lala is azt mondta neki: nincs  más választása, mint, hogy jelentkezzen a VV-be. Egyesek szerint az összeférhetetlen figura azért tudta megnyerni a játékot, mert nagyon kilógott a többiek közül, olyan volt, mint ha egy teljesen hétköznapi ember tévedt volna be a luxusbörtönbe. Pedig Attila nagyon is tudatosan tette a dolgát, ami végül meglehetősen hatékonynak bizonyult, hiszen megnyerte a fődíjat.

De nem csak azért változott meg Attila élete, mert milliomos lett. Lányi Lala is úgy látja, hogy a fiú sokkal nyitottabb lett a világra, lehullott róla az a páncél, amely korábban elrejtette az érzelmeit.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik