Szórakozás

Váratlanul felmondott a népszerű rádiós

Hat év után, szinte egyik pillanatról a másikra mondott fel a Rádió 1-nél Cooky! A magyar-francia-görög származású sztár nem marad munka nélkül.


Fotó: RTL Klub / Sajtóklub / Bársony Bence

Hetekkel ezelőtt még elutasító volt, amikor azzal kapcsolatban kerestük, információink szerint elhagyja a Rádió 1-et. Sőt, mindenféle okokat említett, miért ne cikkezzünk egyelőre a munkásságával és az esetleges jövőbeni terveivel kapcsolatban. Ma már világos, a korábban külföldi rádióknál is sikeres, hihetetlen dumával és akcentussal megáldott szakított munkaadójával. A Hír24 azt is tudja, hogy Cooky rövidesen egy másik, induló rádióállomás vezető arca lehet. Bár a nagy bejelentésre egyelőre szerdáig várni kell. Megkeresésünkre a sztár lemezlovas-műsorvezető nem kívánt nyilatkozni, egyelőre időt kért.

Cooky Párizsban nõtt fel, ott is kezdett rádiózni. A fõiskola mellett 1988-tól eleinte gyakornokként dolgozott Franciaország piacvezetõ rádiójában, az Nrj-ben. Itt kapta a becenevét is. Pár év múlva fõmûsoridõben, hétköznaponként délután szórakoztatta francia hallgatóit. Az Nrj után egy másik híres párizsi rádió, a Fun következett, ahol már egyértelmûen õ volt a sztár, itt szintén délutánonként kapott lehetõséget. 1994-tõl DJ-ként is dolgozott, és rendszeresen fellépett Magyarországon. Egyik látogatásánál megkeresték a miskolci rádiótól, és mivel környezetváltozásra, új kihívásokra és
kalandra vágyott, Cooky Magyarországra költözött. Magyarul is csak ekkor kezdett el tanulni. A Rádió 1-nél 2005. december 20-án debütált.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik