Szórakozás

Szexszel indít az új magyar reality

Az Éden Hotel2 játékosa, Máté, annyira felöntött a garatra, hogy már az első este pucéran, részegen tapizta végig játékostársát, Kírát.

Párválasztó ceremóniával vette kezdetét a Viasat3 legnagyobb sikerű realityje, az Éden Hotel2. A festői szépségű Mexikóban öt szerencsés fiú választhatott öt vonzó hölgy közül párt, akivel végig szeretné játszani a fordulatos valóságshowt. A párválasztás után az este hatalmas buliba torkollott, ahol két csábító – egy hölgy és egy úriember – csatlakozott a kezdő csapathoz. Talán éppen a váratlan vendégek, avagy a túl sok tequila sarkallotta Éden Mátét arra, hogy felöntsön a garatra. A huszonöt éves játékos nem tudta hol a határ, és olyannyira berúgott, hogy alig találta meg a szobája felé vezető utat.


Máris zajlanak az események (Fotó: Viasat3)

Ám párja, Kira mellé érve magabiztossága szárnyakat kapott, így minden ruhájától megválva bújt a szőkeség mellé, az ágyba. A civil életbe brókerként tevékenykedő játékos nem cicázott sokat, s rögtön játékostársa idomainak felfedezésébe kezdett, mely közeledést a lányt vonakodva fogadott. Vajon több is történt az ittas Máté, és párja, Kíra között, vagy a feltüzelt fiú beérte egy kis tapitázással?

Ajánlott videó

Olvasói sztorik