Szórakozás

Elnapolja esküvőjét a magyar műsorvezető

Nem az eltervezett időpontban megy hozzá szerelméhez Valkó Eszter.

Bár egyszer már korábban kitűzte esküvője dátumát Valkó Eszter és párja, a műsorvezető most úgy döntött, mégsem az előre eltervezett napon mondják ki a boldogító igent egymásnak. Eszter a Hír24-nek elmondta, hogy mindenképpen kedvencét, a szentesi Alibi zenekart szerette volna az esküvőjére, ám a banda tagjai nem értek rá az eredeti időpontban, ezért csúsztatják a nagy napot.


Fotó: RTL Klub / Sajtóklub / Bársony Bence

A műsorvezető elárulta, friss kapcsolat az övék, tavaly áprilisban ismerték meg egymást biológus párjával, aki augusztusban kérte meg a kezét. “Előbb engem kérdezett meg, hogy lennék-e a felesége, aztán sor került a családi eljegyzésre is, amelyre nagyon megható beszéddel készült” – mesélte Eszter.

“Amióta bekerültem a médiába, nem volt hosszabb kapcsolatom, senki sem fogott meg ennyire, mint Péter. Ráadásul azt is éreztem, félnek tőlem a férfiak, vagy azt nem szeretik, hogy a képernyőn vagyok. Bevallom, előfordult, hogy nekikeseredtem, és arra gondoltam, bármit odaadnék egy igazi, nagy szerelemért. Így most tényleg hatalmas a boldogságom” – tette hozzá Eszter, aki alig több mint egy év leforgása alatt válik szingli lányból asszonnyá.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik