Szórakozás

VV Vera Amerikában folytatja?

Bunyós Pityu komoly tehetségnek tartja VV Verát, akiben még lehet néhány évnyi bokszkarrier. A tréningek mellett könyvet is írna a villa érzékeny lelkű játékosa.

Talán maga VV Vera sem gondolta, hogy a villában megtartott boxhét mérföldkő lesz az életében. Pedig a villalét óta komoly ajánlattal kereste meg Bunyós Pityu, aki villabéli edzője volt az érzékeny lelkű játékosnak. „Maga Bunyós Pityu keresett meg az ajánlattal, hogy sportolót gyúrna belőlem. Szerinte kimondottan tehetséges vagyok, s bár már nem vagyok fiatal, egy-két év élsport még lehet bennem” – nyilatkozta a Hír24-nek VV Vera, aki hamarosan edzésbe kezd. „Még hagyunk neki egy kis időt, hogy lecsengjen ez a nagy felhajtás. Utána viszont kőkeményen belekezdünk az edzésekbe. Az edző szerint egy év alatt fel lehetne hozni amatőrből profi szintre. Pityu nemsoká Amerikába megy edzősködni, így ha beválok, még az is elképzelhető, hogy magával visz Amerikába” – mesélte VV Vera, akinek B-terve is van.

„Szó sincs róla, hogy szeretném folytatni ezt a pornós vonalat. Volt ilyen, vállalom, de lezártam. Még nem tudom merre fogom pontosan folytatni, de az biztos, hogy könyvet szeretnék írni” – osztotta meg jövőbeli terveit a villa nagyhangú játékosa, aki két művel is megtoldaná a könyvpiac kínálatát. „Bár még nem tudom, hogy működik ez az egész, nagyon szeretnék írni. Az egyik könyvet egy útmutatónak szánnám a villabeli játékhoz. Ebben összegezném a tapasztalataim, a villabéli érzéseim, minden ami ott és akkor lejátszódott bennem. A másik könyv viszont egy önvallomás lenne. Az érzéseimről, hogy miket hogyan éltem meg az életemben. Ez egy igazán lélekboncolgató mű lenne. Remélem mindkettőt meg tudom valósítani” – mesélt elképzeléseiről VV Vera.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik