Szórakozás

Otthonhoz juthat az 1 Perc és nyersz! milliomos játékosa

Gyökeresen megváltoztatta Lippai Zsolt életét az 1 Perc és nyersz!. A hatgyermekes családapa a nyereménynek köszönhetően közelebb került régi nagy álmához.

Megható adásnak lehettek szemtanúi az 1 Perc és nyersz! nézői az utóbbi két alkalommal. Lippai Zsolt hatgyermekes családapaként került a játékba, aki mindent megtett azért, hogy nyereménnyel térhessen haza. “Komolyan készültem a játékra. Otthon egy egész ministúdiót rendeztem be, és amikor csak tehettem gyakoroltam” – árulta el a Hír24-nek Lippai Zsolt, aki az egyik játék miatt kis híján bepánikolt, veszélyeztetve ezzel a továbbjutását. “A fémdobozok egyik oldalról másikra való pakolása komolyan próbára tett. Ha a családom nincs ott és nem bíztatnak, nem sikerült volna” – nyilatkozta a játékos, aki határtalanul örül az egymilliós nyereménynek.

“Szinte még mindig nem fogtuk fel, hogy ennyit nyertem. Ezzel közelebb kerültünk egy régi álmunkhoz, hogy egyszer saját lakásunk lehet. Most albérletről albérletre járunk. Boldogok lennénk, ha tudnánk, hogy amibe lakunk, az a sajátunk” – mesélt nagy álmáról Zsolt, akinek csak tovább nehezíti életét, hogy munkájából elbocsátották. “December 31-én mondtak fel nekem. Azóta nem sikerült elhelyezkednem, pedig négy végzettséggel is rendelkezem. Remélem, hogy ez a helyzet hamarosan megváltozik és sikerül állást találnom” – zárta mondandóját reménytelien Lippai Zsolt, aki a nehézségek ellenére is boldog életet él népes családjával.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik