Szórakozás

Világgá megy az RTL Klubtól kapott pénzből a jóképű játékos

Vanuatu szigetére vágyik az 1 perc és nyersz! ma esti adásának nyertese. Táncsics Péternek ezzel régi nagy álma teljesülne.

Igazán emberpróbáló játékokkal találta szembe magát Táncsics Péter, az 1 perc és nyersz! legutóbbi játékosa. A családapának a játék a szenvedélye, így mikor meglátta az 1 perc és nyersz! invitáló felhívását, azonnal jelentkezett. „A játék az életem. Tagja vagyok a Snapszer Egyesületnek, akikkel most az első nemzeti verseny megszervezésén dolgozunk. Ha épp nem kártyázom, akkor focizok, vagy a barátokkal találunk ki valamilyen játékot” – árulta el Péter, aki elmondása szerint megszállott játékos. „Már két korábbi, RTL Klubon futó játékban is szerepeltem. Ám egyikről se tértem haza nagyobb nyereménnyel.

Ezt a játékot nem szívesen hagytam volna ki. Vonzott, hogy itt hétköznapi tárgyakkal kell megvívni a csatát, és örültem annak is, hogy lehetett gyakorolni a feladatokat” – nyilatkozta a Hír24-nek Táncsics Péter, aki olykor a munkaideje rovására gyakorolt. Az 1 perc és nyersz! játékosa rég dédelgetett álmát szeretné megvalósítani a nyereményből. „Mikor még agglegény voltam, felfigyeltem Vanuatu szigetére. Először csak azt tudtam, hogy ez egy kis sziget Óceánia kellős közepén. Aztán elkezdtem megismerkedni a hellyel, megnéztem, hogy lehet eljutni oda. Korábban sokat utaztam, de mióta családom van, nem volt módom arra, hogy eljussak ide. Egy-két év múlva, mikor a gyerek már nagyobb lesz, remélem, hogy siker kiutaznunk” – mesélt távlati terveiről Péter, aki nem tért haza üres kézzel a játékból. Az, hogy pontosan mennyit is nyert, kiderül az 1 perc és nyersz! ma esti adásából.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik