Szórakozás

Mégsem kap műsort az RTL Klub új nagyágyúja!

Nemrég felröppent a pletyka, hogy a VV legújabb nyertesének önálló műsora lesz az RTL Klubon, olyan kibeszélő show, amilyen Erdélyi Mónikáé volt. A csatorna viszont ezt cáfolja.

Korábban arról is beszéltek, hogy Attila hasonló társkereső műsort kap majd, mint amilyet Alekosz is kapott, sőt egyesek már azt is tudni vélték, hogy a Péter már castingolja is barátjának a csajokat. Időközben kiderült, ilyen produkciót sem tervez az RTL Klub. Annak ellenére sem, hogy a hétvégén ő nyerte meg a ValóVilág ötödik szériáját.

De mi lehet az oka annak, hogy a korábbi nyertes, Alekoszt a VV befejezése után is foglalkoztatta az RTL Klub, Attilát pedig nem? Lehet, hogy nem látnak benne annyi fantáziát, vagy éppen nem bíznak abban, hogy megfelelő nézettséget hozhatna?


A nagy pillanat (Fotó: RTL Klub / Sajtóklub / Bársony Bence)

A negyedik széria győztese, Alekosz – aki időközben szerződésszegése miatt nem kívánatos személy lett a csatornánál – nagyon megfontoltan fogalmaz, amikor erről kérdezzük. Előrebocsájtja, hogy nem ismeri a legfrissebb milliomost, a műsort is csak az elején nézte. Időközben azért pártolt el a produkciótól, mert a szereplők nagyon csúnyán beszéltek, ami neki már sok volt. Éppen ezért arra nem tudott választ adni, hogy Attila alkalmas lenne-e önálló műsorra. Azt mondja, nem tudhatja, hogy az RTL Klub kevesebb fantáziát, vagy lehetőséget lát-e a VV5 nyertesébe, mint annak idején benne látott, de azt tudja, hogy annak idején közte és a VV főszerkesztője között nagyon nagy volt az összhang, kiegészítették egymás gondolatait, ötleteit.

A görög abban sem szívesen foglalt állást, hogy benne vagy Attilában van-e inkább benne a siker lehetősége, de azt elmondta, szerinte az, amit ő csinált, mindenkinek jó volt, így a nézőknek is.

Mivel Erdélyi Mónika neve is szóba kerül VV Attila állítólagos műsora kapcsán, így megkerestük a tapasztalt tévést is. Arról faggattunk, szerinte a ValóVilág nyertese alkalmas lenne-e egy kibeszélő show vezetésére. Mónika szintén leszögezte, hogy nem nézte a VV-t, így nem ismeri Attilát. Ugyanakkor úgy véli, hogy a televíziós műsorvezetést nem lehet megtanulni, azt vagy érzi valaki, vagy pedig nem.

Kolosi Péter az RTL Klub programigazgatója a Hír24 érdeklődésére elmondta, nem csak Attilával, de a többi VV 5-ös játékossal sem tervez önálló műsort a csatorna.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik