Szórakozás

Damu: “Tökön rúgott, és adtam neki”

Kétszer is intim kapcsolatba került volt menyasszonyával az állítólagos megerőszakolása napján P. Tímea - árulta el Damu Roland, aki azt is elismerte: alkoholista lett.


Először beszélt ilyen részletesen (Fotó: TV2)

“Az utolsó szó jogán” Damu Roland a Frizbi felvételén mesélt arról a napról, ami miatt március 7-én másodfokon is bíróság elé kell állnia.
A vád szerint a színész megverte, és megerőszakolta menyasszonyát, amiért első fokon hat év letöltendő börtönt kapott. Damu azt mondja, hisz az igazságszolgáltatásban, és azokban a bizonyítékokban, amelyeket ügyvédjével, Dr. Ruttner Györggyel mesélt a TV2 műsorában.
– Aznap délután egy órakor találkoztunk a munkahelye előtt, még csokoládét is tettem az autója szélvédőjére – emlékezett Damu. – Majd megbeszéltük, este vacsorázni megyünk. Két étteremben is foglaltam asztalt, hogy majd eldöntheti, melyikhez van kedve. Majd érte mentem a lakására, ahová felengedett, és a kettőnk döntése alapján szexuális kapcsolatba keveredtünk. Majd felmentünk az új otthonomba, mert hetek óta könyörgött, látni szeretné. Hazudtam neki, hiszen csak aznap költöztem be. Végigvittem az épületen, megmutattam a wellnesst, a menyasszonyomként mutattam be a portásoknak. Majd a lakásban faggatni kezdett, van-e barátnőm. Megmondtam, hogy igen. Erre tökön rúgott, én adtam neki egy pofont. Majd üveggel támadt rám, széket akart hozzám vágni. Kapott még egyet. De nem erőszakoltam meg. Miért is tettem volna, ha pár órával előtte már szexeltünk? – sorolta az érveit Damu, aki azt mondja, mindezt bizonyítani is tudják majd a bíróságon.
Ügyvédje ráadásul arra is felhívta a figyelmet, a sértett, azaz Tímea nyolc különböző vallomást tett az ügyben, miközben magával is többször ellentmondásba keveredett. Az ítélet ugyanakkor azt a verziót fogadta el: állva, a falnak támaszkodva, zárt lábbakkal volt a lány, amikor Damu megerőszakolta. “Ez anatómialilag lehetetlen!” – mondta Ruttner.
Damu elárulta, az előzetes letartóztatása után alkoholista lett, de sikerült leszoknia.
– Megcsaltam a páromat vele, ez igaz. De nem erőszakoltam meg. Az italt pedig a menyasszonyom, Jucika miatt, és az ügyvéd úr segítségével tettem le – magyarázta.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik