Szórakozás

Elszúrta Sandra Bullock arcát a sebész

Sandra Bullock, Gwyneth Paltrow és a házigazda Billy Crystal akár az elvarázsolt kastélyba is mehettek volna ijesztgetni az Oscar-gála helyett.

A vörös szőnyegen mindig a legjobb formájukat akarják hozni a sztárok, és ez fokozottan igaz az Oscar-gálára. Néhányan pedig nemcsak a fodrászukat és a stylistjukat látogatták meg a vasárnapi show előtt, hanem a plasztikai sebészüket is. A legszembetűnőbb beavatkozásokat Sandra Bullock, Gwyneth Paltrow és az est házigazdája, Billy Crystal arcán hajtották végre. A szakértők szerint egyértelmű, hogy mindhárman átestek valamilyen arcfeltöltésen.

Az injekciókúra pedig Sandra arcával bánt el a legjobban, aki így egy bő tízessel idősebbnek nézett ki, mint valójában. Billy-nek egyedül a homlokához nyúltak hozzá, mert az arca többi részén látszik az eltelt hatvanhárom év. Bár a haja is gyanúsan kitartóan őrzi a színét. Gwyneth pofija volt azonban a legzavaróbb, miután a fültől-fülig mosoly gyakorlatilag ráfagyott. Az interjúk alatt alig bírt beszélni a riporterekkel a kezelésektől megkopott mimikáinak hála, és a színpadon sem eresztette bő lére a mondandóját, amikor díjat adott át. De még a show-t követő bulin sem tudta összezárni egy pillanatra sem fogai kerítését, pedig a szemein már látszott, ő maga is unja a vigyorgást.


Sandy-nek, Goopnak és Billy-nek nem jött be a plasztika

Ajánlott videó

Olvasói sztorik