Szórakozás

Rubint Réka a lányának sem kegyelmez

Pocit növesztett Schobert Lara. A kislány szerencsére még most sem nevezhető kövérnek, ám szüleivel már most felvették a harcot a pluszkliók ellen.

Úgy tűnik, édesapja hízásra hajlamosító génjeit örökölte Schobert Lara. Norbi az ősszel döbbenten tapasztalta, hogy kislánya – ahogy ő fogalmaz – “pufi lett”. A fitneszszakember villámgyorsan döntött, kislányát a futópadra “parancsolta” és teniszedzésre is beíratta. Norbi elmondta, még azt is vállalja, hogy ezért szívtalen apának tartják, de azt nem hagyja, hogy Lara elhízott kamasz legyen.
Bár a család otthon kizárólag update ételeket fogyaszt, a kislány az iskolában a többiekkel együtt eszik. Norbi továbbra se, szeretné, ha gyermeke különcködne, de azt megbeszélte vele, hogy a tésztát és sütit ott kell hagynia.

Rubint Réka úgy véli, Larára azért kúszott fel néhány kiló, mert a nagy nyári pörgés, szaladgálás után beült az iskolapadba, így sokkal kevesebbet mozog, mint korábban. A fitneszmami abban bízik, hogy az iskolai oktatásban a közeljövőben nagyobb szerepet kap majd a sport. Réka azt is elárulta, hogy kislányuk eleinte nem rajongott a futásért, de mostanra megszerette a mindennapos koncentrált mozgást, ami már nem nyűg számára.


Réka odafigyel Larára (Fotó: RTL Klub / Sajtóklub / Bársony Bence)

Norbi és Réka arról is meséltek, először nem ők szóltak Larának, hogy hízott, hanem a kislány maga kezdte el takargatni a pociját, és már nagyon megválogatta, milyen ruhát vesz fel. “Apa azt mondta, hogy szép vékony vagyok, már csak azért kell futnom, hogy erős legyek” – mondta el a TV2 Aktívjában Schobert Lara.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik