Szórakozás

Így villantott a magyar műsorvezető

Néha a legnagyobb elővigyázatosság ellenére is többet mutatnak meg magukból műsorvezetőink, mint szeretnének. Ahogy ma nevezik, "villantásaikból" többnyire bulvárhír lesz, még akkor is, ha korábban már sokkal többet is megmutattak magukból.

Demcsák Zsuzsa a cipőjét szerette volna csupán megmutatni, miközben mást is láttatott, a férfi nézők nagy örömére. A műsorvezető azt azért elmondta, hogy ő folyton mérlegel egy-egy ruha viselésénél, hogy mi az, ami kilátszódhat és mi az, ami nem. Mindemellett azt vallja, a leggondosabb elővigyázatoság ellenére is történhet baleset. Zsuzsa azt is elmesélte, hogy nagy kihívás volt számára a nyáron, amikor bikiniben kellett műsort vezetnie. “Kezem-lábam remegett” – emlékezett vissza.

A villantások számát tekintve Gaál Noémi minden bizonnyal aranyérmet kaphatna. Főleg azóta, amióta időjárás-jelentés közben kigombolódott a blúza, így melléből több látszott, mint amire a nézők esetleg kiváncsiak voltak. A csinos időjós arról mesélt, hogy eleinte elolvasgatta az erre és hasonló helyzetekre vonatkozó kommenteket, ám nagyon rosszul érezte magát tőlük, sőt felháborodott. Azóta azonban nem nézi meg ezeket, így “homályos ködben” maradnak villantós ügyei.

Tatár Csilla egyenesen értetlenségét fejezte ki a villantásokkal kapcsolatban, és el nem tudja képzelni, mi lehet ebben érdekes. “Eleve sem én, sem Demcsák Zsuzsi nem hordunk olyan szoknyákat, amiból kint van a fél fenekünk, persze az előfordulhat, hogy rosszul ülünk le, és még a térd alá érő ruha is felcsúszhat” – mondta. Csilláról egyébként a minap készült szexi fotósorozat, amelynek kapcsán a csinos műsorvezető leszögezte, pucéran soha nem pózolna.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik