Szórakozás

Holtan találták a kiváló producert

Valószínűleg forró témába nyúlt az amerikai televíziózás egyik legtiszteltebb producere, és végeztek vele egy ugandai forgatáson.

Tegnap váratlanul bejelentették, hogy elhunyt a természet-realityk nagymestere, Jeff Rice. A harminckilenc éves tévés producer holttestére ugandai hotelszobája erkélyén találtak rá múlt péntek éjszaka, asszisztensét pedig súlyos mérgezéssel szállították kórházba.

Az elméletek szerint Rice-szal a helyi bűnözők végeztek, miután egy feltáró dokumentumfilmet készített éppen az ugandai alvilágról, aminek az érintettek nagyon nem örültek. A rendőrség hivatalos közlése szerint viszont kokaintúladagolás végzett a filmessel, és az illegális drog miatt halt meg társa is majdnem. A megoldáshoz viszont csak akkor kerülünk közelebb, ha az asszisztense kihallgatható állapotba kerül.

Rice a természetben játszódó reality műsorok elismert szakértője volt, Magyarországon is szívesen vetítik az általa kreált sorozatokat. Az ő kezei alatt készült a Discovery Channel látható Túlélőpár-baj, a történelem legjobb valóságshow-ja, a The Amazing Race – Versenyfutás a világ körül több része is, de az Animal Planet számára is számos filmet készített.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik