Szórakozás

Drasztikus műtéten esett át a TV2 egykori szereplője

Gyomorbypassműtéten esett át Vízl Péter, A Nagy Fogyás második helyezettje. A férfi abban bízik, az operáció végre egyszer és mindenkorra megoldja súlyproblémáit.

Vízl Péter, A Nagy Fogyás egykori versenyzője kamerák előtt szabadult meg óriási súlyfeleslegétől. A kilók azonban hamarosan újra felkúsztak a férfira, aki az elmúlt évek alatt többször is sikeresen lefogyott, majd visszahízott, így hol 80, hol 170 kilót nyomott.

Péter elmondta, hogy a fogyás nem okoz különösebb gondot számára, az sokkal inkább, hogy az eredményt nem tudja megtartani, ezért végleges megoldás után nézett. A túlsúlyos férfi műtétnek vetette alá magát, így most bármit és bármennyit ehet. Ha bír.

A gyomorbypassnak nevezett beavatkozás lényege ugyanis az, hogy a gyomrot kettő részre osztják, a felső, kisebb részbe kerül a táplálék, amelyet a vékonybélbe csatlakoztatnak, mondta el dr. Mohos Elemér főorvos, aki Ausztriában ismerte meg a módszert. Azt is megtudtuk, hogy ez nem ugyanaz az eljárás, mint a gyomorgyűrű behelyezése. Az orvos arról is beszélt, régebben ő sem értette, miért választja valaki a műtétet a diéta-mozgás kombinációja helyett, de az eredmények meggyőzték.

Pétert néhány hete műtötték meg, azóta 13 kilótól szabadult meg, és saját bevallása szerint egyáltalán nem éhes, és értelemszerűen sokkal kevesebbet tud megenni. A tervek szerint 60-70 kilót kell leadnia egy év alatt a férfinak, akinek a legnagyobb álma az El Camino végigjárása és a félmaraton.

Vízl Péter annak idején A Nagy Fogyásban Schobert Norbi csapatába került, és az életmódszakember segítségével szabadult meg a súlyfeleslegétől, és a második helyen végzett. A férfi gyomorszűkítő műtéte az Update Facebook-oldalán is nagy port kavart, a Shobert házaspár követői helytelenítik a drasztikus beavatkozást.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik