Szórakozás

Könnyes sztori: 13 éve vár a Viszkisre egy nő

Állítólag nők százai keresik Ambrus Attila kegyeit, szóval, ha a Viszkis nagyon akarná, akár minden nap mással randizhatna. A Hír24 megtudta, hogy van egy hölgy, aki több mint 13 éve szerelmes Attilába, és mindent megtenne érte, hogy együtt lehessenek.

A nő, (nevezzük Ildikónak) aki ma már a negyvenes éveiben jár, még az elfogása előtt találkozott először a Viszkissel. Egy benzinkúton látták meg egymást, és akár a filmekben, találkozott a tekintetük, ami örökre megpecsételte az asszony sorsát. Bár akkor és ott több nem történt, a romantikus szál később folytatódott. A nő ugyanis a tévét nézve felfedezte, hogy a sármos idegen, akit tankolás közben látott, nem más, mint a Viszkis rabló, akit égre-földre keres a rendőrség. A romantikus lányt ez a felismerés sem tántorította el, sőt még inkább lángra lobbantotta érzéseit. Azonnal felkereste Ambrus Attila ügyvédjét, hogy megkérje, segítsen neki felvenni a kapcsolatot ügyfelével. Dr. Magyar György nem beszélt a részletekről, de megerősítette, hogy többször előfordult már, hogy ügyvédi segítséget kértek elítéltekkel való kapcsolatfelvételhez.

Ildikó még Attila akkori ismerőseivel is felvette a kapcsolatot, és végül sikerült elintéznie, hogy néhányszor bemehessen hozzá a börtönbe.


Amrus Attila szabadulásakor (Fotó: MTI)

Úgy tudjuk, hogy egy idő után a Viszkishez közelálló nők nem vették jó néven a hirtelen képbe került lány egyre fokozódó romantikus érzéseit, ezért elintézték, hogy ne járhasson be Attilához.  Ennek ellenére Magyar Györgyöt akkor is megkereste, amikor felröppent a hír, hogy Attila meghalt a börtönben. Teljesen kétségbe volt esve, ami nem csoda, hiszen szerette a rablót. Később persze kiderült, hogy a halálhír csak kacsa, a Viszkis él és virul.

Amikor kiderült, hogy az egykori rabló idén januárban szabadul, újra megkereste egykori ügyvédjét, akit arról faggatott, mit tud Attiláról, hol tudná vele felvenni a kapcsolatot, mert találkozni szeretne vele, illetve segíteni is akar neki. Magyar György nem tudott segíteni Ildikónak, ugyanis maga sem tudja, hol tartózkodik jelenleg Ambrus Attila.

Azt, hogy mi lesz a romantikus szerelmi szál folytatása, csak megtippelni lehet. Mi úgy tudjuk, hogy Ambrus Attilának jelenleg nincs szerelme, így rövidesen akár találkozhat is a gyermekét egyedül nevelő Ildikóval.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik