Szórakozás

Legyőzte az alkohol az exmirigyest

Egy éve arról szóltak a hírek, átmenetileg hagyja el az Irigy Hónaljmirigyet! Ambrus Zoli más fronton kezdett új életet.

 

Súlyos autóbalesetét követően, egy hosszú, lassú felépülésen ment át Ambrus Zoli, az Irigy Hónaljmirigy egykori tagja. A gyógyulás azonban nagyon sokat kivett a mindig vidám zenészből, mégis sokakat meglepett, hogy tavaly januárban közleményben tudatta a közönséggel: elhagyja az Irigy Hónlajmirigyet. Igaz, a tervei átmenetileg szóltak.

“Az események forgataga kifárasztott, nem fordítottam elég figyelmet az egészségem megőrzésére. Szeretek távlatokban gondolkodni, így az egészségem megóvása, valamint az elkövetkezendő 20 éves zenekari munkám érdekében, a 2011-es évet a pihenésnek, teljes feltöltődésnek szentelem. Ezért egy időre elvonulok a közszerepléstől, a színpadi munkálatoktól a média pörgéséből és a háttérből folytatom a kreatív és szakmai munkát a fiúkkal. Azért mondom mindezt el, hogy megelőzzem az olyan találgatásokat, miszerint feszültség lenne a csapaton belül.

Erről szó sincs, csak az autóbalesetem következményében az egészségemre ennél több időt kell fordítani, ami az elmúlt év alatt teljesen elmaradt és egy ilyen húzós év után egy kis kikapcsolódásra van szükségem” – írta Ambrus Zoli  a közleményben.

A Hír24 megtudta, a zenész újra munkába áll. Az Alcohol nevű zenekar honlapján ugyanis néhány napja az alábbi hír jelent meg: “Ahogy ígértük nemrégen, közzétesszük a gitárost betöltő úriember nevét. A zenekar új gitárosa (akit többen az Irigy Hónaljmirigyből ismerhettek): Ambrus Zoltán.

A zenekar frontembere, Csöves úr az alábbiakat mondta megkeresésünkre.

“Az alkohol összehozza az embereket, ráadásul sokan is szeretik, és, hogy úgy mondjam, mi sem vetjük meg a Mennyei Mannát. Egy egyszerű nevet akartunk, mint amilyen egyszerű zene is van mellé, aki érti érti, aki nem, nem. Zolival az ismeretség korábbról származik, én vetettem fel neki, dolgozzunk együtt. Tetszettek neki a dalaink, szövegeink és igent mondott. Megittuk a pertut és ennyi. Zoli egy nagyon jó gitáros, egy nagyon jó ember, hogy mennyire tudunk közösen együttműködni az majd kiderül. Most oké minden – mesélte határozottan Csöves.

Ambrus Zolit telefonon értük el, de szűkszavú volt.

– A hír igaz, egyelőre még a próbák előtt állunk. Meglátjuk, mit hoz a jövő – mondta a néhai mirigy.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik