Szórakozás

Kínos pillanatok és hatalmas bukás a Megasztárban

A vitathatatlan tehetségek mellett önjelölt sztárokat is láthattunk ismét a Megasztár zsűri előtti castingján. Nem tudtuk, sírjunk-e vagy nevessünk. A zsűritagok sem.

Bár a Megasztár hatodik szériájában új Bikicsunáj nem született, a zsűritagoknak a válogatás alatt gyakran kellett megfékezniük magukat, hogy ne kacagjanak fel egy-egy “produkció” hallatán.


Fotók: TV2

Az egyik legmerészebb jelentkező a felvidéki Keve Ádám volt, aki a legszigorúbb zsűritag, Bereczki Zoltán Kerek egész dalát énekelte el, felismerhetetlenül. Nos, a dal élvezhetetlenre sikerült, de a zsűritagok arcát figyelve mégis jól szórakozhattunk, ahogy alig tudták magukba fojtani a nevetést. A három perc leteltével azonban már nem kímélték Ádámot, előbb Bochkor Gábor gúnyolódott egy sort a fiún, majd Mester Tamás “méltatta” a fiú mozgását.

“Én annak idején Mester Tamás-rajongó voltam, és nagyon remélem, hogy nem maradtam ennyire távol az eredetitől. Azt azért remélem, hogy nem ezt hagyom az utókorra, nem ezt váltom ki az emberekből” – adta meg a kegyelemdöfést Bereczki az egyre inkább zavarban lévő fiúnak.

Jenő, a Jövő, a Menő hatalmasat zakózott a színpadra lépésekor. A férfi Falusi Mariannál rögtön kiverte a biztosítékot nadrágjából kibuggyanó pocakjával. Hogy az önjelölt előadó az első castingon hogyan jutott tovább, talány, de az biztos, hogy nem az énekhangja miatt. Azt, hogy a zsűri kritikája miként érintette Jenőt, nem láthattuk, ám abból következtethetünk, hogy napokkal korábban Liptai Claudia azt nyilatkozta, hogy egy, a La Isla Bonita című Madonna dalt éneklő férfitől egyenesen félt, amikor az lement a színpadról.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik