Szórakozás

Kiderült, kirúgják-e Stohlt az RTL Klubtól!

Egyre elképesztőbb hírek kelnek szárnyra az utóbbi időben Stohl Andrással kapcsolatban. Legutóbb azt pletykálták, hogy az RTL Klub már nem akarja foglalkoztatni. A Hír24 utánajárt az igazságnak.

Többször is beszámoltunk arról, hogy bár balesetét követően a színész számos munkát elveszített, közöttük az RTL Klub-os műsorvezetést is, ennek ellenére mind a Nemzeti Színháznál, mind anyacsatornájánál azt nyilatkozták: visszavárják, miután letölti börtönbüntetését. Éppen ezért volt meglepő, amikor azt hallottuk, az RTL Klub mégsem számít Stohl Andrásra.

Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója a Hír24-nek elmondta, nem igaz a hír, ugyanis ők számítanak a színészre. Azt azonban nem titkolja, egyelőre nem lehet tudni, mikor kerül képernyőre Stohl. Azt sem kívánják elárulni, milyen műsorban tér majd vissza a színész-műsorvezető.


Stohl egyelőre parkolópályán (Fotó: RTL Klub / Sajtóklub / Bársony Bence)

Természetesen annak is meg van az oka, hogy miért nem azonnal láthatjuk majd Stohlt az RTL Klubon. Mivel csak márciusban szabadul, így a tavaszi műsorstruktúrába már nem tudták beilleszteni. Ennek megfelelően az sem igaz, hogy Lilu és Ördög Nóra mellett szerepet kapna a Csillag születikben.

Mivel Stohl Andrást még nem tudjuk megkérdezni, így ügyvédjét, Ruttner Györgyöt faggattuk arról, valóban visszatérhet-e a anyacsatornájához a kliense? Az ügyvéd azt mondja, maga is úgy tudja, Stohl Andrást visszavárja az RTL Klub.

Fontos kérdés lehet az is, hogy a műsorvezetőnek jelenleg van-e élő szerződése a csatornával? Erről hiába kérdeztük Kolosi Pétert, nem kaptunk rá választ. Ez azért lenne fontos, mert ha jelenleg is él Stohl munkaszerződése, és esetleg mégsem foglalkoztatnák, akár pert is indíthatna az RTL Klub ellen.

Megjegyezzük, a csatorna nyilván tisztában van azzal, hogy a börtönből frissen szabadult Buci nagyon is érdekli majd az embereket, és ezáltal nézettséget is generálhat annak a műsornak, amelyben szerepel. Az RTL Klub nyilván nem saját ellensége, így biztosan nem rúgják ki Stohlt. Több médiaszakértő is úgy gondolja, hogy a csatorna nem húzza majd sokáig börtönviselt sztárja képernyőre kerülését, ugyanis minél több idő telik majd a szabadulás és a megjelenése között, annál kevésbé lesz érdekes a nézők számára.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik