Szórakozás

Keleti Györgyi kitálal – Olcsóbbak lettek a celebprostik

Keleti Györgyi szerint sok lány keresi azzal a kenyerét, hogy áruba bocsátja a testét. Köztük vannak ismert hölgyek is, több száz eurós árfolyammal.

Több peres ügye is volt az elmúlt időszakban Keleti Györgyinek. A szilikoncsodát ugyanis a magyar és az olasz hatóságok is megvádolták kitartottsággal, amely miatt itthon felfüggesztett börtönbüntetést kapott. Keleti Györgyi eddig tudatosan tartotta távol magát a nyilvánosságtól. Ám most mégis kivételt tett a Borssal. A szőke ciklon őszintén vallott mindarról, ami vele történt az utóbbi időben. Sőt, a celebprostik világába is belátást engedett az olvasóknak.

„Rengeteg hölgy keresi azzal a kenyerét, hogy áruba bocsátja a testét. Olyanok is, akikről sokan nem gondolnák. Itthon a „fogyasztó” férfiak kézről kézre adnak olyan CD-ket, e-maileket, melyeken ezek a lányok magukat árulják. Fotókkal, méretekkel, árakkal. Haj-, szemszín, magasság, beszélt nyelvek. Pont, mint a lóvásárban” – nyilatkozta Keleti Györgyi a napilapnak, aki a hölgyek árfolyamát sem rejtette véka alá.

„A tarifa régen 800–1000 euró között volt, most információim szerint alig 400–500 éjszakánként, de ez csak az ismert lányok árkategóriája, amiből még lejön az ügynökség jutaléka. A szépségversenyek termelik a legtöbb ilyen testéből élő lányt. Amint valaki egy kicsit ismertebb lesz, máris többet ér a piacon. Sok celeb, közszereplő úgy teremti meg magának a luxust, hogy különböző ügynökségeken keresztül árulja a gyönyört, vagy gazdag üzletemberekkel tartatja el magát havi fix összegért. Mert miből is lenne egy huszonöt éves lánynak vagyonokat érő ruhatára és luxusautója, amit fenntart?” – írja a Bors.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik