Szórakozás

Forró videó: Íme Bálint Antónia erotikus showja!

Hiába minden erőfeszítése, akarata ellenére időnként felkerülnek a világhálóra múltjának nem túl kedves emlékei. Bálint Antónia sztriptíze a napokban ismét útra kelt.

Szépségkirálynő volt, akit egykor éppen a pikáns képei miatt fosztottak meg a koronájától. Bálint Antónia szépségét azonban soha nem kérdőjelezte meg senki, sőt, éveken át azt is bebizonyította, csodálatos adottságaihoz tartalmas belső is párosul. Műsorvezetőként éveken át láthattuk a kereskedelmi csatornák képernyőjén, rendezvények háziasszonyként pedig a mai napig rendszeresen láthatjuk. Az utóbbi időkben mégis elsősorban szakítása miatt cikkeztek róla, és egyedülálló édesanyaként azt próbálja meg bebizonyítani nap mint nap, képes megállni a lábán. Sőt, munkasikereinek köszönhetően példát mutathat más, gyermeküket egyedül nevelő édesanyáknak. Időközönként azonban más miatt is keresik, hiszen hála a jóakaróknak és az estleges rajongóknak, múltja pikáns emlékei gyakran visszakerülnek a világhálóra.


Fotó: RTL Klub

A napokban például egy televíziós felvétel tálaltak szenzációként egy internetes blogon, amelyen Antónia a színpadon alig egy per alatt szabadul meg a szexi ruhájától, amit a felvételen tartózkodó közönség hatalmas tapssal jutalmaz. Így jó pár évvel az események után azonban elmondhatjuk, volt mire büszkének lennie már akkor is Toncsinak, őt magát azonban hiába kerestük ezzel kapcsolatban, nem kívánt nyilatkozni.

A pikáns műsor jelenleg itt látható.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik