Szórakozás

Élő adásban teregette ki szexuális életét a magyar híresség

Somától már megszoktuk, hogy nyíltan beszél szexuális életéről, de az meglepett minket, amikor Vágó Piros, rádiós műsorvezető is ezt tette a minap az RTL Klub élő adásában.

A szexuális szerepjátékok kerültek terítékre a minap a Csak csajokban. Ördög Nóra beszélgetőtársai ezúttal Soma és Vágó Piros voltak. Miután a csajok kivesézték az intimtornát, áttértek a szexuális szerepjátékokra. Őszintén bevallom, már az is zavarba ejtő volt egy kora reggeli műsorban, hogy Katus Attila „nyílását” emlegették, de még ezt is meg tudták fejelni a vendégek.


Vágó Piros nem volt szívbajos Fotó: RTL Klub / Sajtóklub / Bársony Bence

Soma arról számolt be, hogy 22 éve él együtt férjével, és ez idő alatt volt ideje kikísérletezni a trükköket. Elmesélte, ők elég korán elkezdték a szerepjátékokat, volt, hogy férje zongoratanárt alakított, ő pedig a tanítványt, ami nagyon izgalmassá tette az intim együttlétet. Soma határozottan állította, a szexuális szerepjátékok jótékony hatással vannak a házaséletre.

Ördög Nóra ekkor kérdezett rá Vágó Pirosra, hogy az ő életében vannak-e hasonló dolgok, mint amiről Soma beszélt. Erre a műsorvezető kijelentette: a játék nem hiányozhat az ember életéből, tehát az övéből sem hiányzik.

Már attól tartottunk, hogy végül a mindig visszafogott Ördög Nóra is elmeséli, miként szokta feldobni házaséletét, de szerencsére legalább ő nem teregette ki intim titkait.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik