Szórakozás

Kórházba került Bálint Ádám

Az utóbbi két hónapban több mint tízszer járta meg a kórházat Bálint Ádám. Az egykori megasztárost vírusfertőzés gyötörte.

Kórházról kórházra járt Bálint Ádám. Az egykori megasztárost egy vírusfertőzés döntötte le a lábáról, melyet először nem vett túl komolyan. Bár az első hasgörcs után ellátogatott az orvoshoz, s felhívták figyelmét a fertőzésére, az énekes azt mégsem vette komolyan.
“Nem tudjuk, mi ez, majd elmúlik, talán valami fertőzés. Jejj. Egyébként tényleg elmúlt, már aznap” – viszonyult lazán a betegséghez Bálint Ádám, aki betegsége részleteit blogján osztotta meg rajongóival.

Mivel az énekes ennek ellenére sem vett vissza a tempóból, a bajok csőstől jöttek. Münchenben, a Szépség és a Szörnyeteg darab turnéján ugyanis egyik napról a másikra elment a hangja. Az énekes még öt előadást fél gőzzel csinált végig, s önmaga gyógyításába kezdett. Már azt hitte, felépült, ám hamar kiderült, állapota súlyosbodott. A turné kölni állomásán ugyanis belázasodott, s egyértelművé vált, még mindig a vírusfertőzés kínozza.


Fotó: RTL Klub / Sajtóklub / Bársony Bence

“A kölni kórházban a labor vírusfertőzést, az EKG pedig valamilyen eltérést mutatott. Ez szívizom- vagy szívhártyagyulladás is lehet, sőt, bár a korom nem indokolja, infarktus is. Nem játszhatok, ki kell vizsgálni, mert mindegyik verzió nagy bajt jelent” – Bálint Ádám kétségek között gyötrődött, s egy darabig úgy gondolta, betegen is folytatja a turnét. Ám a produkció vezetői rendre intették, így öt előadást kihagyott.

Ám a betegség ennek ellenére újra felütötte a fejét. Nemrég ugyanis csúnya véraláfutások jelentek meg a színész-énekes testén.
“Labor, stb, stb; ez egy érgyulladás. Nem tudni pontosan mi okozza, általában korábbi, nem kifeküdött vírusfertőzés utózöngéje. A hajszálerek elpattannak a testben, váratlan helyeken, ha nem pihen az ember, nagyobb bajt is okozhatnak” – tudta meg a diagnózist Bálint Ádám, aki végül beadta a derekát, s egy hetet töltött kórházban a teljes gyógyulás érdekében.

A színész-énekes úgy tűnik, túl van a nehezén, s úgy érzi, egy életre megtanulta, hogy az egészséggel nem szabad játszani.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik