Szórakozás

Kiszel Tünde cáfolja, hogy kinevette a perecelő Medveczkyt

Egy hete azzal a felvétellel van tele a világháló, ahol Kiszel Tünde épp Medveczky Ilonát fotózza, miközben a díva hatalmasat esik. Tünde kikéri magának, hogy kárörvendőnek nevezzék.

Mint ahogyan arról már korábban mi is beszámoltunk, az elmúlt hétvégén megrendezett Story Gála egyik legemlékezetesebb momentuma Medveczky Ilona esése volt, mely ugyan egy pillanat alatt történt, mégis számtalan fotó jelent meg róla. Az egyik legtöbbet mutogatott felvételen az éppen földre kerülő táncművésznőt Kiszel Tünde egy magasba tartott géppel fotózza. Ráadásul a naptárdíva mosolyog is, amit persze sokan azonnal a kárörvendés jeleként magyaráztak.


Fotó: Kiszel Tünder

Tünde azonban cáfol, és azt mondja, eszébe sem jutna kinevetni Medveczky Ilonát.
“Nem az esést fotóztam. A történet előtt épp Medveczky Ilonával és társaságával beszélgettem, majd ott maradtam megnézni, hogyan táncol. Végig fotóztam, az csak a véletlen műve, hogy sikerült elkapnom az esés pillanatát. Természetesen nem én voltam az egyetlen, aki lefotózta. Látni kellett volna, ahogy a sok operatőr és fotós ott termett. Természetesen senki nem felsegíteni sietett Medveczky Ilonát, hanem lefényképezni” – méltatlankodik Kiszel Tünde, aki felháborítónak tartja, hogy a történtek miatt rossz hírét keltették.


Fotó: Neményi Márton

A naptárdíva azt mondja, az esés után a táncművész azonnal eltűnt, pedig ő szeretett volna beszélni vele. Tündét ugyanis aggasztotta, mi történhetett a dívával, esetleg megsérült-e. Ám hiába kereste a báli forgatagban, egyszerűen nem sikerült a nyomára bukkannia. Telefonon viszont nem szerette volna zavarni, hiszen ő is úgy tudja, az esés következtében Medveczky Ilona megsérült. Tünde úgy tervezi, a későbbiekben megkeresi a táncművészt, ám addig is a Hír24-en keresztül kíván neki jobbulást.

Tünde egyébként arról is beszámolt, hogy nagyon jól érezte magát a partin, ahol sokan megdicsérték az exkluzív báliruháját, amit ezúttal is a dabasi szalonból választott . Egyes fórumok szerint az idén is a naptárdíva volt a gála legfeltűnőbb csillaga, hozta megszokott formáját.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik