Szórakozás

Képes lenne embert ölni az RTL Klub felfedezettje?

Meglehetősen furcsa hírek terjednek Lázár Laciról, a ValóVilág negyedik szériájának játékosáról. Azt beszélik, hogy a villa ex-dokija képes lenne embert ölni.

Laci úgy döntött, a Hír24-en keresztül tiszta vizet önt a pohárba. Mint mondja, személyvédelemmel foglalkozó emberként sok rázós szituációt megélt már, volt életveszélyben is. Természetesen nem tagadja, ha olyan helyzetbe kerülne, hogy lőnének rá, biztosan nem állna tétlenül és visszalőne.

Volt rá példa, hogy valóban emberre kellett lőnöd?

Eddig még sosem kellett fegyvert rántanom, soha senkit nem öltem meg. 20 éve dolgozom ezen a területen, természetesen számtalan esetben volt a kezemben pisztoly, de élesben nem kellett kipróbálnom. Eddig 56 országban jártam és nem tagadom, voltam már életveszélyben. Előfordult, hogy mellettem késeltek meg valakit és engem is vertek úgy meg, hogy eltörtek a csontjaim. De szerencsém volt és eddig mindig megúsztam valahogyan.

Mi volt életed legrázósabb élménye?

Ez Dél-Afrikában történt. Egy magyar vállalkozó befektetési szándékkal utazott ki a már említett helyre, ám ott túszul ejtették és elvették az összes pénzét. Ezután kapcsolódtunk be a sztoriba, ugyanis megbíztak minket, keressük meg és hozzuk haza. Gondolkodni sem volt időm és már Dél-Afrikában találtam magam. Azonnal elkezdtük a kutatást és 24 órán belül meg is találtuk. Vele együtt egy komoly bűnszervezet is a látókörünkbe került, meg persze mi is az övékébe. Nagyon gyorsan leinformáltak bennünket, mindent tudtak rólunk, még a legszemélyesebb dolgainkat is. A szállodában megkerestek minket és életveszélyesen megfenyegettek, azt mondták, kivégzik mindannyiunkat. Szó szerint menekülnünk és bujkálnunk kellett. Öt napig rejtőztünk egy olyan helyen, ahol éjszaka harc folyt az utcán, mindenki fegyverrel járkált és bűnöző volt. Végül nagy nehezen sikerült kimenekítenünk a vállalkozót is és ahányan voltunk, annyi ország felé hagytuk el Dél-Afrikát. Rettenetes volt. Az elrabolt férfi 50 kilóra fogyott le, borzalmasan megviselték a történtek, persze minket is.

Tényleg szolgáltál az idegenlégióban?

Ez is éppen olyan pletyka, mint, hogy embert is tudnék ölni, vagyis nem igaz. Izraelben voltam, de szerencsére ott sem kerültem olyan helyzetbe, hogy el kelljen vennem mások életét.

VV Laci korábban arról is beszámolt, hogy az egyik gyakorlaton súlyos balesetet szenvedett. Kötélen mászott lefelé egy ház falán, amikor is máig érthetetlen okból beakadt a kötél egy első emeleti párkányba. A történtek következtében Laci nyolc métert zuhant. Azt mondja, amellett, hogy a saját súlyával is éppen elég veszélyes lett volna becsapódnia a földbe, rajta még volt plusz húsz kiló felszerelés. Lacinak a baleset következtében több csigolyája is megsérült, de még így is szerencsésnek mondhatja magát, amiért nem bénult le, és túlélte a balesetet.

Ugyan már csak két hét van hátra az RTL Klub valóságshow-jából, de nem maradnak izgalmak nélkül a nézők. A végjátékban számos csavar várható. Részletek ITT!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik