Szórakozás

Grammy-díjátadó Whitney Houston halála után – Návai Anikó szemével

Szinte egész Amerika, sőt az egész világ gyászol. Whitney Houston halála a Grammy-díjátadóra is rányomja a bélyegét. Návai Anikó jelenti.

Alig huszonnégy órája maradt a Grammy-gála producerének arra, hogy a megrendezésre kerülő díjátadót átszervezze. Whitney Houston váratlan, tragikus hirtelenségű halálával ugyanis inkább egy megemlékezéssé válik majd a fényes gála – számolt be a legfrissebb történésekről Návai Anikó a Cosmopolitan.hu oldalán. A sztárriporter szerint – akinek volt szerencséje találkozni az énekesnővel – az énekesnő halála bár döbbenetes, nem érte váratlanul a szakmát.

Hiszen önpusztító életmódja miatt sokan féltették az énekesnőt, hogy a halálba taszítja magát. Óvó és védelmező barátainak, rajongóinak sajnos igaza lett. Whitney Houston negyvennyolc éves korában, közvetlenül a Grammy-gála előtt hunyt el. Hogy a szakma, hogyan fogadta a hírt, s mi várható a díjátadón, kiderül Návai Anikó exkluzív cikkéből. A sztárriporter Grammy-gála helyszínéről való tudósítását ide kattintva tekintheti meg.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik