Szórakozás

Kebelverseny: Zimány Lindáé a legszebb műkebel?

Zimány Linda hosszú idő után gondolta úgy, hogy melleit plasztikáztatással teszi még tökéletesebbé. Így most már ő is a szilikonpártiak táborát gazdagítja. De vajon kik ragaszkodnak még természetes idomaikhoz?

Bár alakja mindig is hibátlan volt Zimány Lindának, a szőke modell most úgy döntött, külsejét még tökéletesebbé varázsolja. Ezért hosszas hezitálás után úgy döntött, kebleit mesterséges úton nagyobbíttatja meg. „Az edzések és a futás következtében annyit fogytam a mellemből, hogy végül úgy döntöttem megműttetem” – mesélte Dzsudzsák Balázs kedvese kizárólag a Fókusznak. A szőkeség ugyanis csak az RTL Klub kameráinak mutatta meg felturbózott bájait. Úgy látszik, Zimány Linda most igazán elégedett megjelenésével. Nem csoda, hiszen melleit csupán annyira nagyobbítatta meg, hogy azok természetes, teltebb hatásúak legyenek. Persze kolléganői közül nem ő az egyetlen, aki kimondottan dús keblekkel rendelkezik.

A ruhatervezéssel is foglalkozó cukormadárkák közül Bódi Sylvi is kimondottan formás idomokkal büszkélkedhet. A modell sokáig hangoztatta mellei természetes voltát, sőt, arról is őszintén mesélt, hogy mellei méretében eltérés található. Bár mi próbáltunk, mégsem találtunk hibát a dús dekoltázsában.

Persze ízlés kérdése, hogy kinek mi tetszik. Korábban felröppent a hír, miszerint Debreczeni Zita is kés alá feküdt. Mégpedig azért, hogy kisebbítsen keblein. Ám a modell, határozottan cáfolta, sőt, el is utasította a plasztikai beavatkozásnak még csak a gondolatát is.

„Nincs az a pénz, amennyiért kés alá feküdnék” – jelentette ki Zita határozottan a Hír24 megkeresésére. „Úgyhogy a pletykáknak ezúttal sincs alapja. Az utóbbi időben nőiesedtem, felszedtem 4-5 kilót,  talán ez szúrhatott szemet. Ezenkívül  pedig  én is gyakran bevetek olyan egyszerű női praktikákat, mint a push up melltartó” – árulta el a modell, aki természetes kebleivel is vonzó. Akárcsak barátnője, Dukai Regina, aki mélységesen elutasítja a plasztikáztatást. Így van ezzel a 2010-es év szépségkirálynője, Dobó Ági is, akit a természet szerény lökhárítókkal áldott meg. A fiatal lánynak azonban esze ágában sincs felpumpáltatnia kebleit. Ahogy Ördög Nóra is büszkén vállalja, hogy a kismellűek táborát gazdagítja. Dekoltázsuk azonban így is vonzza a tekinteteket, igaz nem az extrém méretek miatt.

Persze nem mindenki éri be ennyivel. Így van ezzel Voksán Virág is, aki az utóbbi időben mintha már nem tudná, hogy hol a határ.

A playmate-DJ melle ugyanis nem a büszkeségtől, sokkal inkább a szilikontól dagad. Méghozzá olyannyira, hogy két melle közé, akár egy harmadik is elférne. Persze Voksán Virág esetében mindez szakmai követelmény is, hiszen egy playmate-DJ-nél a hibátlan, szemeket vonzó külső elengedhetetlen.

Akarja tudni, milyen speciális módszerrel fogyott Friderikusz Sándor, és mit csinált az elmúlt években? Katt, ide!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik