Szórakozás

Alekoszt újabb nagy veszteség érte

Úgy tűnik, hogy Alekoszt az ág is húzza. Nem elég, hogy beperelte az RTL Klub, de még a Malév megszűnése miatt is jelentős összeget veszített a napokban.

Mint ahogyan arról korábban is beszámoltunk, Alekosz éppen február harmadikán utazott volna barátnőjével Erdélybe, ám a Malévnál kialakult gondok miatt nem tudtak elrepülni. Nem elég, hogy bukták a 88 ezer forintos repülőjegyet, de a pénteki fellépései is elmaradtak.

„Órákat ácsorogtunk a repülőtéren, senki semmit nem tudott tanácsolni. Végül sikerült a WizAirnél jegyet vásárolni a következő napra, de ez plusz 77 ezer forintos kiadást jelentett számunkra. Azt egyelőre nem tudom, hogy a Malév-jegy árából vissza kapunk-e bármennyit, éppen ma megyek ebben az ügyben intézkedni” – panaszkodott az egykori VV-nyertes a Hír24-nek. Azt azonban hozzátette, barátnője, Betty nagyon örült, hogy végül WizzAir géppel utaztak, az ugyanis rózsaszínű, ami a lány kedvenc színe. Bettynek egyébként ez volt az első repülőútja, de cseppet sem félt, inkább minden pillanatot megörökített, amit a felhők felett töltöttek.


Alekoszt az ág is húzza (Fotó: RTL Klub / Sajtóklub / Bársony Bence)

De úgy tűnik, hogy a repülőjegy ára csak a kisebbik fele a veszteségnek. Alekosz ugyanis a Malév megszűnése miatt lekéste a pénteki marosvásárhelyi két fellépését. Ezeket egyelőre pótolni sem lehet. Azt, hogy pontosan milyen anyagi veszteséget szenvedett az elmaradt hakni miatt, Alekosz nem kívánta elárulni, mint ahogyan azt sem, mennyiért lép fel mostanában.

Azt azonban nem titkolja, hogy az utóbbi időben jelentősen lecsökkent a felkéréseinek a száma. Míg korábban szinte nem volt megállása, addig ma már havonta csak 1-2 fellépése van. A görög egyébként mostanság visszatért a kaptafához és többnyire zenél, ha meghívják valahová. Ebből azonban nem igen tudna megélni, így arról faggattuk, miből jut annyi bevételhez, amiből fedezni tudja a kiadásait? Alekosz azt mondja, nem szereti, ha a zsebében turkálnak, nem szívesen beszél az anyagi helyzetéről. Annyit azonban mégis elárult, hogy az RTL Klubos nyereményéből kezdett költekezni. Ez csak azért jelenthet majd problémát számára a későbbiekben, mert a csatorna beperelte, és tudomásunk szerint mindent visszakövetelnek tőle, amit a ValóVilágban nyert. Korábban arról is pletykáltak, hogy a TV2 bevállalta, hogy kifizeti a görög hős anyagi veszteségét, ha aláírja az összesküvős szerződést. Mint tudjuk, ezt Alekosz megtette, ám azt hivatalosan senki nem kívánja megerősíteni, hogy a csatorna valóban átvállalta-e az ex-biztonságiőr büntetését.


Betty nagyon örült, hogy WizzAir géppel utaztak, az ugyanis rózsaszínű, ami a lány kedvenc színe

A valóságshow-hőst arról is megkérdeztük, hogy áll a TV2-s megállapodása, korábban ugyanis arról volt szó, hogy újabb műsort terveznek vele. Alekosz rejtelmesen csupán annyit mondott, nem kell már túl sokat várni arra sem, hogy megtudjuk az igazságot legújabb képernyős megjelenésével kapcsolatban.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik