Szórakozás

Gusztustalan és botrányos jelenetek az RTL műsorában

Ha eddig azt hittük, már mindent láttunk a VV ötödik szériájában, hát tévedtünk. Tegnap este botrányos jeleneteknek lehettünk szemtanúi, az előző széria játékosainak köszönhetően.

Részegség, gusztustalan viselkedés, villantás, no, és némi erotika. Többek között ilyen és hasonló dolgok költöztek be tegnap este a luxusbörtönbe a VV4 játékosainak köszönhetően, akik meglátogatták utódaikat. Olivér, Gombi, Szandika és Ildikó igencsak felpezsdítette a villa életét, amire valljuk be őszintén, már nagy szükség volt. Ugyanakkor nem biztos, hogy a változások feltétlenül pozitív jellegűek, vagy legalábbis azt ajánljuk, az érzékenyebb idegzetűek ezentúl csak óvatosan kapcsoljanak az esti VV összefoglalókra.

Már az első este is jól látszott, hogy a luxusbörtön alkalmi lakói bizony nem fogják vissza magukat. Rendesen fogyott az alkohol, és hát Szandikáról hamar lekerült a ruha. Kivillanó keblei láttán nem csoda, ha Attila és Csaba arról beszélgettek, ki szexelne szívesen a lánnyal. Természetesen mindkét fiúnak beindult a fantáziája. Aztán éjszaka a szőke cicababa Attila mellé bújt be az ágyba, és bizony alaposan megszeretgette a villa kavarógépét. Ki tudja, ebből talán még szex is lesz a héten.

Gombi Seherezádéra startolt rá, már az első este, míg Olivér Verának csapta a szelet. A VV négy tetovált vagánya egyébként alaposan bemutatkozott tegnap este, ugyanis amikor már mindenki nyugovóra tért a hálószobában, ő az orruk alá szellentett. Most igazán büszke lehet az, aki Olivért műsorvezetőként alkalmazza az RTL Klubon. Valóban így kell példát mutatni egy tévésnek? Bevalljuk őszintén, mi már rettegünk attól, mit láthatunk még a héten, ha már az első este ilyen dolgok történtek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik