Szórakozás

Álompár a válás szélén: 9 év után ment tönkre a színész házaspár kapcsolata

A hírek szerint már nem ünnepli meg a tízedik házassági évfordulóját Sarah Michelle Gellar és Freddie Prinze Jr.

A Tudom, mit tettél tavaly nyáron című tinihorror forgatásán melegedett össze Sarah Michelle Gellar és Freddie Prinze Jr. Idén nyáron viszont a bíróságon töltik majd idejük egy jelentékeny részét, hogy megosztozzanak a vagyonukon, és eldöntsék a gyerekelhelyezést. A hollywoodi álompár csaknem tízéves házassága ugyanis tönkrement, és már nem látnak esélyt a megmentésére.

A szakítás ténye pedig nem csak szóbeszéd, mivel az egykori Buffyról lekerült hatalmas gyémántgyűrűje, amit házassága jelképeként kapott Freddie-től. Holott eddig soha nem volt ilyesmire példa kapcsolatuk folyamán. Most pedig a Golden Globe óta egyszer sem jelent meg nyilvánosan a szemkápráztató ékszerrel. Szóval nyilvánvaló, hogy nagyon nem akar feleségnek tűnni a színésznő. Azt viszont nem tudni, miért, és Freddie helyében mi soha nem is beszélnénk róla. Az asszony ugyanis fekete öves taekwondós.

Sarah sajtósa természetesen tagadja a pletykákat, de a megerősítés sosem volt ezen szakma sajátja, úgyhogy ezen nem kell csodálkozni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik