Szórakozás

VV Attila titokban dúsgazdag?

Valóban hajléktalan lesz VV Attila, ha véget ér számára a játék? Egyesek szerint a kavarógépet családja nem fogadja be, albérletét feladta, így nem lesz hová mennie.

Talán Attila az egyetlen olyan VV-játékos, akinek múltjáról és villán kívüli életéről szinte semmit nem tudunk. A fiú meglehetősen jól titkolja, milyen körülményeket hagyott maga mögött, amikor beköltözött az RTL Klub valóságshow-jába. Időközben kiderült, hogy az összeférhetetlen figura nem véletlenül került ebbe a kategóriába, hiszen a való életben alig vannak igazi emberi kapcsolatai. Állítólag a szüleivel sem felhőtlen a viszonya, egyesek szerint a család még csak azt sem akarja, hogy fiuk náluk találjon otthonra, ha kiesik a játékból. Természetesen szerettük volna erről megkérdezni Attila családját is, de ők szinte bujkálnak az újságírók elől, nem lehet őket utolérni.

Bár Bernadett szerint Attila dúskált a pénzben, a férfi most bevallotta: élete egy csőd, mindig mások gazdagodtak meg belőle. Részletek: itt!


Fotó: RTL Klub / Sajtóklub / Bársony Bence

Viszont sikerült beszélnünk a villalakó egyik ismerősével, Bernadettel, aki csak mosolyog azon a pletykán, hogy Attilára a hajléktalanlét vár. Véleménye szerint ez a dolog erősen el van túlozva. Mint mondja, ha kell, még ő is befogadja a villalakót, de szerinte más barátaihoz is nyugodtan fordulhat, ha valóban bajba kerül. Bernadett tisztázta azt is, hogy Attila miért adta fel albérletét, mielőtt beköltözött a villába. A barát szerint a villalakó nem szereti a felesleges kiadásokat, és nem kívánta heteken keresztül fizetni a bérelt lakását, miközben nem lakik ott.

A jóbarát azt mondja: bár ilyen ügyekben megfontolt és inkább spórolósnak mondható Attila, ugyanakkor luxuscikkekre rengeteget költ.

„Nem márkás ruhákat vagy drága ételeket szokott venni, hanem műszaki cikkeket. Fontos neki, hogy ezekből a legújabbak legyenek meg neki, ezek azonban nem olcsók” – magyarázta Bernadett.

Attila barátja a részletekre nem tért ki a villalakó anyagi helyzetével kapcsolatban, de az elmondottak alapján úgy tűnik, a kavarógépnek bizony van mit aprítania a tejbe. Ha ez így van, akkor talán nem is a főnyereményre hajt, igaz, ezt egyébként az ő szájából nem is hallhattuk még, ellentétben például Fecóval. Lehet, hogy mégis igaz a szóbeszéd, miszerint Attila a ValóVilág játékában beépített ember? Elképzelhető, bár megnyugtató választ erre biztosan sosem kaphatunk.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik