Szórakozás

Új vizekre evez a népszerű magyar rádiós

Közel kilenc év után, gyakorlatilag ünneplés nélkül, szép csendben búcsúzott el a Rádió 1-től Harsányi Levente.

A Rádió 1 oldalának nyitólapján a mai napig ott virít a képe, sőt, a műsorvezetők között is az első számú, akiről mindent megtudhatnak a rajongók. Azt azonban talán csak kevesen tudják, hogy Harsányi Leventét egyelőre hiába várják a Kukori hűséges hallgatói az éterben.


Fotó: Kummer János

Az adó reggeli zászlóshajójának vezető sztárja felmondott, távozása ráadásul nem sikerült túl ünnepélyesre.
– Való igaz, nem volt torta, sőt tűzijáték sem – mondta a Hír24-nek az egykori aszfaltbetyár. – Szép lassan véget ért a műsor, és elköszöntem. Nyolc és fél év azért nagyon hosszú idő, ha csak a best of-okból összeszednénk a legjobbakat, talán egy hétig is hallgathatnánk. Mindenesetre most kaptam egy olyan lehetőséget, amire azt mondom, érdemes váltani. Bővebbet egyelőre nem szeretnék mondani, a Rádió 1-es időszakból pedig a szépre emlékszem. Most meg jó pár hét pihenés, megyek havat lapátolni – tette hozzá mosolyogva, utalva a hirtelen jött változások édes terhére.
Természetesen a rádiót is szerettük volna megkérdezni Levente furcsa távozásának okairól, ők azonban csak holnapra ígértek választ – amit természetesen szintén közlünk majd.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik