Szórakozás

Öngyilkosságba menekültek a magyar híresség barátai

Bíró Ica baráti körében többen is eldobták az életüket riasztó anyagi helyzetük miatt. Ica maga is harcban áll egy bankkal.

Nem hajlandó az egykori vállalkozására felvett hitel többszörösét visszafizetni Bíró Ica. A Metál Lady azt állítja, a végtörlesztés lehetőségével is csupán a tehetősebbek tudtak élni, a kisembereknek most sem született megoldás.


Fotó: TV2

“Jogászokhoz fordultam, hiszek az igazságszolgáltatásban. Hibázott a bank, én nem vagyok bűnös ember. Hallgattam a reklámokra, hallgattam arra a lehetőségre, hogy Magyarországon vállalkozzak. Nem szeretnék horibilis összeget, a felvett pénz dupláját visszafizetni. Amit ott és akkor felvettem, azt, azokkal a feltételekkel ma is tudom törleszteni” – mesélte felháborodva.

Ica arról is beszélt, hogy a válság kirobbanása óta több közeli barátját is elveszítette. “Két barátnőm és egy üzletember barátom lett öngyilkos. Egy másik ismerősöm, négy gyermek apukája, szívinfarktust kapott, amikor megkapta a levelet a kilakoltatásáról” – tette hozzá a híresség, aki nagyon szeretné, ha végre a kispénzű emberek számára is születne megoldás adósságaik törlesztésére.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik