Szórakozás

Elhunyt Majkáék kollégája

Életének 23. évében, tragikus hirtelenséggel hunyt el Martin, az Ezek megőrültek apró embere. Ma kísérik utolsó útjára Szentgyörgyvölgyön.

Közel fél éven át a TV2 legnézettebb műsora volt az Ezek megőrültek!, amelyben hazai sztároknak kellett vicces, olykor ciki feladatokat megoldaniuk – sokszor kevés sikerrel. Az adások egy részének aktív szereplője volt a kereken egy méteres fiatalember, Zsohár Martin, aki a legelképesztőbb jelmezekben próbálta meg megnehezíteni a celebek dolgát. A szentgyörgyvölgyi Martin élete volt a színpad. Játszotta Leila hercegnőt, és Pinokkiót is. Martin alig több mint két hete egy buliban lett rosszul, elájult, majd hetekig kómában tartották. Szervezete néhány napja adta fel a harcot.

“Egy nagyon érett, vidám figura volt, egy barátnője értesített arról, hogy baj van – emlékezett Majka. – Az Ezek megőrültek után is tartottuk a kapcsolatot, többször buliztunk, találkoztunk, sőt, szerepelt egy gerillavideómban, sőt, voltunk együtt síelni is. Tudta, hogy az ő méreteivel jobban oda kell figyelnie a szervezetére, hamarabb elfáradt, és a barátai is mindig figyeltek arra, ha netalántán buli volt, ne igyon többet a kelleténél. Ennyi az élet sajnos” – tette hozzá szomorúan.

Martin a műsor miatt közel tizenkétezer kilométert autózott speciálisan átalakított járművével, sokszor olyan napokon is, amikor forgatnia sem kellett. A fiatalembert ma kísérik utolsó útjára, lakhelyén, Szentgyörgyvölgyön.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik