Szórakozás

Takács Nikolas melegebb vizeken

Az X-Faktor egyik nagy nyertese Takács Nikolas, de az utóbbi időben azonban mintha kevesebbet látnánk. Az énekest a Hír24 a tengerentúlon csípte el.

“Jó reggelt kívánok mindenkinek, sziasztok!” – így köszönti rajongóit Takács Nikolas videoüzenetében, amely az Atlanti-óceán partján, egy gyönyörű szálloda teraszán készült. A kisfilm a legnagyobb közösségi portálon jelent meg, és érdekes, hogy nem a saját rajongói oldalán, ahol jelenleg több mint száztízezer követője van. A Hír24 azt is megtudta, miért. Nikolas oldalát hetekkel ezelőtt feltörték. Azóta is azon dolgoznak, hogy visszaszerezzék a mindenképpen értékes közösségi portált.

“Látni a hátteret. Szerintem mindenki rájött arra, hogy most  nem a hideg New Yorkban vagyok, hanem egy kicsit melegebb országban. Jamaicában vagyok, tettem egy kis kitérőt. Arra gondoltam, hogy három napra elmegyek egy olyan helyre, ahol meleg is van, tenger is van, és lehet pihenni, semmit nem csinálni, senki nem ismer, és érdekes érzések vannak bennem: nagyon jól érzem magam, nagyon szép” – magyarázza az énekes, majd megmutatja a tengerpartot, és megemlíti azt is, milyen exkluzív körülmények között pihenhet.

Hazaérkezése után örömmel nyilatkozott a Hír24-nek, hiszen volt miről.

”A tavaly májusi koncertem után kaptam ezt az utat, New Yorkba, álmaim városába – magyarázta Nikolas. – A háromnapos jamaicai kitérőt már magamnak szerveztem. Végre kipihentem magam, meleg volt a tenger, tűzött a nap. A New York-i úttal pedig a gyerekkori álmaim váltak valóra. Jártam Harlemben, a kínai negyedben, a legnagyobb élmény azonban egy gospel istentisztelet volt. Mint ahogyan a tévékben, fantasztikus. Egyébként a Szabadság-szobor egy picit csalódás volt, mert sokkal kisebb, mint gondoltam. Sajnos kosármeccsre sem jutottam el, pedig szemben laktam a Madison Square Gardennel. Viszont ami teljesen magával ragadott: a város muzikalitása. Az utcán, minden sarkon zenekarok, zenészek, sőt, rengeteg zeneszerző árulja a munkáit lemezen. Vettem én is párat, és akár még dolgozhatom is bármelyikükkel, hiszen elérhetőség is járt a lemezekhez. Énekelni az elmúlt tíz napban azonban csak a zuhanyzó alatt volt lehetőségem – nevetett Nikolas –, így már nagyon vágytam haza, hogy újra koncertezhessek, és belevethessem magam a munkába”.

Nikolas Jamaicában forgatott kisfilmjét itt nézheted meg:

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik