Szórakozás

Mindent egy lapra tesz fel a TV2 sztárja

Bár a zsűribe nem került be, a hírek szerint szerepet kap a Megasztárban Caramel.

Bár egy ideig azt pletykálták, hogy az egykori győztes, Caramel is helyet kap a Megasztár zsűrijében, ám kiderült, nem így van. Egyesek tudni vélik, hogy az énekes korábban igent mondott a felkérésre, sőt, már a gázsijáról is suttogtak. Így többeket meglepett a csatorna múlt heti közleménye, melyben bejelentették, hogy Falusi Mariann és Bereczki Zoltán mellett Bochkor Gábor, valamint Mester Tamás zsűrizi az idei tehetségeket.


Fotó: TV2

Információk szerint a tehetséges énekes azért nem vállalta a Mega-zsűrizést, mert időközben kiderült, hogy bekerült az Eurovíziós Dalfesztivál hazai válogatójának legjobb húsz előadója közé, a külföldi megmérettetést pedig élete egyik legnagyobb kihívásának tartja.
“Amikor az ember kiáll egy színpadra, ott valami többről van szó, nem magát képviseli, hanem az országát, a saját kultúráját. Ha én mennék, ez lenne életem legfontosabb küldetése. Nem akarom ezt hangsúlyozni, de jöttem egy cigánytelepről, én a magyar valóságban élek, semmit nem toltak alám, folyamatosan megküzdök azért, hogy énekelhessek, alkothassak” – magyarázta Caramel.

A TV2 szóvivője, Koltay Tamás elmondta, Caramellel nem született megállapodás, vele és másokkal is készültek próbafelvételek. Azt is megtudtuk, ha nem is a zsűriben, de a produkcióban szerepet kap az énekes is. Ám azt, hogy pontosan mit, még nem hozták nyilvánosságra.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik