Szórakozás

Hamisan énekelte Steven Tyler az amerikai himnuszt

Az NFL Amerikai Főcsoportjának döntője előtt próbálta elénekelni az Aerosmith frontembere a himnuszt, ám kevesen ismertek rá a dallamra.

Ezrek hallgatták döbbenten Steven Tyler produkcióját, amikor a vasárnapi, massachusettsi amerikai futballbajnokságon elénekelte a himnuszt. Kritikusai szerint az Aerosmith frontembere erőlködött és hamis volt. Odáig fajult a történet, hogy még azt is megkérdőjelezték, alkalmas-e az American Idol zsűritagjának.

A szurkolók egy része kifütyülte a rocksztárt és sokan azt is szóvá tették, hogy talán nem is ő a megfelelő ember az American Idol című tehetségkutató zsűritagjának. – Ez még Janet Jackson csöcseinél is obszcénebb volt! – írta a Fox csatorna egyik sportriportere, Jason Whitlock a Twitter oldalán, utalva Jakson 2004-es Superbowl fellépésére, amikor kibuggyant a melle, majd hozzátette: – Elkeserítő, hogy valaki, akit azért fizetnek, hogy mások felett mondjon ítéletet, miközben ennyire nem tud énekelni.

Mások azonban védték az énekest, mondván: ő mindig is így énekelt, ilyen a stílusa és nem is várható el tőle több. És milyen igazuk van.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik