Szórakozás

Gyűlöli a férfiakat a puritán életű magyar színésznő

Fával fűt, kútvízben mosakszik vidéki otthonában Papadimitriu Athina. A színésznő azonban nem anyagi okok miatt, hanem a természet közelségének vágya miatt költözött el Budapestről.

Amíg korábban a belvárost is nehezen hagyta el Papadimitriu Athina, most a egy, a fővárostól harminc kilométerre fekvő településen rendezte be otthonát. Ebben önmagában még nem lenne semmi különös, hiszen az elmúlt években nagyon sokan döntöttek úgy, hogy a nyüzsgő nagyvárosból vidékre költöznek, ám a színésznő komfort nélküli házában szivattyúval nyeri a vizet és fával fűt.

Athina elmondta, hogy ezzel az életformával járnak olykor nehézségek is, a megrendelt fát el kell pakolni, ami bizony kemény fizikai munka, és ha a szivattyú elromlik, az utcai kútról kell hazacipelni a vizet.

Felmerül a kérdés, vajon férfi segítsége nélkül hogy éli meg mindezt a színésznő. Athina úgy érzi, miután szakított erőszakos és agresszív párjával, jódarabig nem enged be férfit az életébe. “Férfigyűlölő lettem” – szögezte le, és azt sem tagadja, hogy olykor magányos. “Jólesne néha elgyengülni” – vallja. “De nem vagyok már húszéves, nem vagyok kíváncsi egy új ember történelmére. Olykor eljátszom a gondolattal, nézem az embereket, de nem látok egy olyan arcot akivel el tudnám képzelni” – tette hozzá.

A színésznő a rossz élmények ellenére nem bánta meg, hogy harmadik párját megismerte. Legutóbbi kapcsolatából született harmadik lánya, Réka, aki rég elhunyt testvérér – akinek halálát a mai napig nem tudta feldolgozni – emlékezteti.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik