Szórakozás

Révbe ért? Szülési szabadságra ment Jennifer Aniston

Már minden erejével a teherbe esésre akar koncentrálni, ezért visszavonul a filmezéstől Jennifer Aniston - és egyesek szerint már terhes is.

Legutóbb még azt lehetett hallani Jennifer Anistonról, hogy Justin Theroux otthagyta egy karácsonyi vitát követően. Most viszont már mindenhol azt olvasni, óriási a szerelem köztük, és a színésznő még a filmezéssel is felhagy, hogy a családalapításra koncentráljon. Jen közölte az ügynökével, hogy nem vállal szerepeket, mert anya akar lenni.

Egyes források szerint pedig már terhes is, és ezért megy ilyen váratlanul szülési szabadságra. A Star Magazine-nál viszont úgy tudják, hogy várandós ugyan, de Justin tényleg elhagyta. Ezért sírva hívogatja Brad Pittet, hogy visszaszerezze. Amitől a szintén áldott állapotban lévő Angelina Jolie is kikészült, és még annyit sem eszik, mint eddig, kockára téve ezzel hetedik gyereke egészségét. De, a tapasztalat azt mondatja, hogy a Starnál nem megjelennek a hírek, hanem születnek. Bár volt már, amikor nagyon beletrafáltak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik