Szórakozás

Bűncselekménybe keverték Dukai Reginát – Eljárás indul

A Facebookon tette közzé Dukai Regina, hogy visszaéltek a nevével. Több városban rá hivatkozva toboroztak fiatalokat készülő videoklipjéhez. A modell leszögezte, jelenleg nem dolgozik új klipen.


Fotó: TV2

“Lányok/fiúk segítségeteket kérem! Több olyan visszajelzés érkezett, hogy különböző városokban azzal castingolnak fiatalokat, hogy az én videoklipemben szerepelhetnek. Ez nem igaz. Nem forgatok klipet. Csak és kizárólag a Diamond Art Mediával castingolunk együtt jelenleg, de nem az én klipembe, hanem reklámfilmekbe, modellmunkákra. Kérek mindenkit, akinek információja van arról, hogy ki castingol a nevemben ilyen hazugságot felhasználva, írja meg nekem! Ma Veresegyházáról jött visszajelzés! Kérlek, írjatok, ha veletek is ez történt!” – olvasható Regina oldalán.

A Hír24 kérdésére Regina elmondta, mi is történt pontosan. “A veresegyházi iskolaigazgató szólt nekem, hogy az iskolájánál a klipemhez toboroznak embereket. Ahogy a Facebookon is leírtam, a Diamond Art Mediával most is keresünk embereket modellmunkára és reklámfilmekhez, járjuk az országot, minden válogatáson személyesen ott vagyok”.

Egy hozzászóló Regina postjához kapcsolódva osztotta meg rossz élményét, miszerint a dunaújvárosi buszmegállóban próbálták becserkészni, szintén az ismert modellre hivatkozva,

A modell a legnagyobb közösségi portálon vezetett rajongói oldalán most arra kéri követőit, hogy a válogatásokról ott tájékozódjanak, ő pedig ígéri, hogy azokat folyamatosan közzé teszi.

Regina arról is beszélt, hogy ő maga nem tesz feljelentést, az említett iskola igazgatója indít eljárást.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik