Szórakozás

Egy gyilkos a reality-sztár apja?

Állítólag nem más, mint O. J. Simpson a leggyengébben sikerült Kardashian nővér, Khloé vér szerinti apja.

Múlt héten Robert Kardashian exfeleségei azt állították egymástól függetlenül, hogy igazából nem a megboldogult sztárügyvéd legkisebb lánya, Khloé igazi apja. A pletykát azóta az amerikai média jelenleg legismertebb családja már többször cáfolta, de a tengerentúli sajtó csak nem engedte a sztorit. A legújabb fejlemények szerint a külseje miatt Godzillának csúfolt lányt Robert legjobb barátja, O.J. Simpson nemzette.

A furcsa rokoni kapcsolatot alátámasztja, hogy a jelenleg harminchárom éves börtönbüntetését töltő egykori sportikon előszeretettel részesítette barátai párjait egy kis O. J. Joy-ban. Illetve Khloé elég erős hasonlóságot mutat Simpson lányával, Sydney-vel. Arról nem is beszélve, hogy Kardashian mama, Kris is igen jóban volt az amerikaifocistával.

Neje és legjobb barátja afférjáról Robert is tudott állítólag, de nagyon nem ütötte szíven a dolog, és inkább tabutémának nyilvánították a történteket a jó viszony megőrzése érdekében. Ami igencsak jól jött O. J.-nak, hiszen a sztárügyvéd mosta ki évekkel később felesége és annak szeretője meggyilkolásából.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik