Szórakozás

Miatta rúgták ki az RTL Klub műsorvezetőjét?

Mádai Vivien élete nagyon megváltozott az elmúlt évben. Műsorvezető lett az RTL Klubnál, rengeteget fogyott és férjhez ment. Azt mondja, jelenleg nagyon elégedett az életével.

Különböző fórumokon többen és többször feltették a kérdést, hogyan maradhatott a kezdő Mádai Vivien az RTL Klubnál, miközben az elmúlt hónapokban olyan rutinos műsorvezetőktől vált meg a csatorna, mint Csonka András, Détár Enikő, Kumin Viktória vagy éppen István Dani? Vivien azt mondja, természetesen őt is foglalkoztatta ez a dolog, de nem tud hiteles választ adni, csupán tippjei vannak.

Bántottak amiatt, hogy másokkal ellentétben te maradhattál az RTL-nél, ráadásul megkaptad István Dani munkáját?

Sajnáltam, hogy a tapasztalt kollégáknak távozniuk kellett, hiszen ők bizonyítottak már, ezt én is tudom. Ráadásul nagyon kedvesek voltak velem, igazi partnerként kezeltek. A szemembe senki nem tett rám a kialakult helyzet miatt megjegyzéseket. Hogy a hátam mögött mit mondtak, azt nem tudom, ahogy azt sem, miért így határoztak az RTL Klub vezetői. Talán vérfrissítésre volt szükség. Bízom abban, hogy a korábbi teljesítményem alapján láttak bennem fantáziát és tehetséget, ezért kaptam meg a Reflektor magazinos munkát. Persze tudom, hogy ebben a mai helyzetben egyetlen állás sem biztos, de remélem, hogy még sokáig dolgozhatom a csatornánál.

Van B terved arra az esetre, ha esetleg tőled is megválna az RTL Klub?

Nem szeretném, hogy ez bekövetkezzen, de ha így történne, akkor sem ülnék tétlenül. Érdekel az újságírás, azzal szívesen foglalkoznék.

Úgy tudom, hogy a férjhezmeneteleddel kapcsolatban néhányan szkeptikusak voltak.

Ez csakis azért volt, mert rövid ismeretség után döntöttünk úgy, hogy összekötjük az életünket. Hét hónapja voltunk együtt, amikor összeházasodtunk. Szerencsére minden rendben van köztünk, nyugodt és kiegyensúlyozott vagyok ebben a kapcsolatban. Természetesen szeretnék majd gyereket, de csak később.

Nagyon sokat fogytál az utóbbi hónapokban. Ezt te szeretted volna, vagy esetleg az RTL-nél inspiráltak rá?

Én mindig is vékony voltam, éppen akkor híztam meg, amikor a csatornához kerültem. Amikor visszanéztem a műsorokat, nagyon nem tetszettem magamnak. Úgy döntöttem, újra a régi szeretnék lenni. Négy hónap alatt 64 kilóról 51-re sikerült lefogynom. Nekem a csirke-saláta kombináció jött be, este pedig már semmit nem ettem. Többször megkapom, hogy már túl vékony vagyok, és féltenek, nehogy átessek a ló túloldalára. Az a baj, hogy ebben a tekintetben nem érzem a határokat. Persze már nem akarok többet fogyni, csak megtartani a mostani súlyomat. A diéta mellett egy speciális testkezelésre is jártam, de nem edzettem, mert nem szerettem volna tömeget növelni. Nekem ez a módszer bevált.


Vivien bízik abban, hogy sokáig dolgozhat az RTL Klubnál

Ajánlott videó

Olvasói sztorik