Szórakozás

Titokban szexelt egymással a két RTL-es! Kiderült!

Bár Vera tagadja, Péter azt állítja, titokban a paplan alatt intim kapcsolatot létesített Verával. A lány teljesen kiakadt játékostársa levelétől.

Igaz, Péter már nincs bent a ValóVilág játékában, hátrahagyott titkával nagy port kavart fel a luxusbörtönben. Levelében leírta, hogy annak idején komolyan érdeklődött az érzékeny lelkű lány iránt, még társának is el tudta volna képzelni. Aztán észrevette, hogy a hölgyemény jobban vonzódik hozzá, ám ő ezt nem tudta viszonozni. Szerinte Vera akkor kezdett megőrülni, amikor ezt közölte vele.

 

Péter úgy véli, Vera ezután indított ellene háborút. Bár már ezek a szavak is kiakasztották a villalakókat, még csak ezután jött Péter igazi titka. Levelében leírta, hogy annak idején a paplan alatt egy „rövid aktus” is történt Vera és közte, ami miatt a lány végül kimenekült az ágyából. A játék legérzékenyebb szereplője ezt kikérte magának. Hozzátette: Péter pontosan azért esett ki a játékból, mert össze-vissza hazudozott, csak úgy, mint a titoklevélben. Attila azonban azt állította, ő tudja, hogy kiesett barátja tényleg szexelt Verával, ugyanis annak idején ezt elmesélte neki.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik