Szórakozás

Komplikáció a magyar énekesnő szülésénél

Egy hete adott életet kisfiának Völgyesi Gabriella, a Unique együttes énekesnője. A boldog anyuka még lábadozik, ám a szülésnél komplikáció lépett fel.

Gabi érthető módon nem részletezte a komplikáció mibenlétét. Annyit azonban elárult, hogy nem volt oka a félelemre. Orvosa, dr. Bíró Lothar komoly szaktekintélynek számít a szakmában, akivel már a szülés előtt átbeszélték, milyen jellegű komplikációkra lehet számítani. Az énekesnőt ezek után az sem érte váratlanul, amikor közölték vele, császármetszéssel folytatódik a szülés.

Gabi a Hír24-nek elmondta: mióta megszületett a gyermeke, elhatalmasodott benne a szeretet és a felelősségérzet. Annyira szenzitív lett, hogy szinte mindenen képes elsírni magát, pedig ez korábban nem volt rá jellemző. Martin, a baba, egy héttel korábban érkezett, mint ahogyan várták, és szerencsér teljesen egészséges.


A kismama, még várandósan (Fotó: TV2)

Gabi a budapesti MÁV Kórházban adott életet kisfiának. Rendkívül meg volt elégedve a személyzet hozzáértő ellátásával, gondos emberközeli hozzáállásával.„Az operáció után három napot töltöttünk bent. A nővérek maximálisan segítettek mindenben. Már itthon vagyunk, és nem mondom, hogy nem húzódik a sebem, de alapvetően rendben vagyok.”

Az Unique együttes énekesnője egyébként viszonylag gyakorlott a csecsemőgondozásban. Húgának két gyermeke van, a legkisebb csupán három hónappal született korábban, mint Martin. Gabinak így alkalma adódott, hogy testvére gyermekein begyakorolja azokat az alapvető tennivalókat, amelyeket most nap, mint nap kisfiánál is alkalmaznia kell. Párja, Kovacsics Ádám, a Unique zeneszerzője is sokat segít a baba körül. Gabi legalább fél évet szeretne otthon maradni, de ez attól is függ, mit igényel majd kisfia. Mint mondja, így sem a zenekar életéből, sem a jogászi munkából sem esik majd ki, egyelőre azonban kisfiára koncentrál.


Gabi és párja (Fotó: TV2)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik