Szórakozás

Műnő lenne? Kiderült, valójában mennyire természetes szépség Dukai Regina

Nem anorexiás és plasztikai műtétre sem készül Dukai Regina. A modell a Hír24-nek elárulta, még sosem fogyókúrázott, sőt, nagyon szeret nassolni.

Még a legszebb lányok sem elégedettek maximálisan a kinézetükkel. Igaz ez Dukai Reginára is, akiről egy fotó kapcsán azt terjesztették, anorexiában szenved. A modell a Hír24 kérdésére elmondta, egy, a Facebookra-feltöltött kép miatt – amelyen még a szokásosnál is vékonyabbnak tűnik a dereka – kapott szárnyra a pletyka, ám Regina cáfolta. “Szalonnát eszem, fehér kenyeret, sőt, a kedvesemmel, Robival gyakran vacsora után az ágyban még nassolunk is egy kicsit. Soha nem fogyókúráztam” – mesélte, ám hozzátette, a testedzés természetesen az élete része. A modell-énekesnő laktózérzékeny, így ilyen értelemben odafigyel a táplálkozására, amely elmondása szerint sokat javított alakján.

Regina arról is beszélt, hogy legkevésbé csípőjével elégedett, túl szélesnek tartja, és azt is jobban szereti, ha bal profilból fotózzák. A szépséget azzal is többször “gyanúsították”, hogy plasztikáztatta magát, nevezetesen, hogy ajkait feltöltette. A modell a TV2 Aktívjában mutatta meg gyerekkori fotóját, amely arról árulkodik, hogy szó sincs műtétről.

<

Dukai Regi leszögezte, hogy ahogy eddig, úgy mostanában sem tervez plasztikai beavatkozást, ha egyszer mégis, akkor azonban mindenképpen az általa legjobbnak tartott Dr. Krasznai Zsolthoz fordul.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik