Szórakozás

Súlyos családi titok a reality famíliában

A nem éppen szépségéről híres Khloé Kardashian azért nem hasonlít szexi testvéreire, mert egy szerelmi kaland gyümölcse.

Miközben Kim Kardashian próbálja helyrehozni rövidre sikerült álházassága miatt megkopott hírnevét, Kourtney pedig második gyerekére készül, Khloét sem kerülik el a magánéleti változások. Az óriásra nőtt reality-sztárról kiderült, hogy nem is igazi Kardashian, ugyanis anyja félrelépéséből született. A meglepő fordulatot Khloé apjának özvegye jelentette be. A nő azt állítja, hogy az O.J. Simpsont tisztára mosó Robert a halálos ágyán avatta be a családi titokba. A sztárügyvéd azonban hiába tudta, hogy nem lehet az ő lánya Khloé, a sajátjaként nevelte.

Az, hogy a Kardashian-lány egy kaland eredménye, sok mindent megmagyaráz. Khloé ugyanis az egyetlen a családban, akit messziről sem lehet szépnek, vagy vonzónak nevezni. Nővérei, Kim és Kourtney, öccse, Rob, illetve féltestvérei Kendall és Kylie Jenner, sőt még anyja, Kris is remek külsővel büszkélkedhet. Khloé azonban két fejjel magasabb mindenkitől, eredetileg világos göndör haja van, domborulatai laposak, és olyan az alakja, mint egy zsáknak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik