Szórakozás

335 milliót nyert a tinilány, mégis dolgozni akar

A 19 éves Eloise Hutchinson 335 millió forintot nyert szilveszter éjjelén a lottón, mégsem hagyta ott melóhelyét.

A fiatal brit lány egy aprócska Co-op üzletben dolgozik Essexben pénztárosként, emellett pedig óriási álma, hogy egy napon saját szépségszalonjával érjen el szakmai és üzleti sikereket. Az egyelőre még csak sokadik társtulajdonosként birtokolt vállalkozás a lány minden spórolt pénzét és idejét felemésztette, ezért az utóbbi időben már felmerült benne, hogy egy időre parkolópályára helyezi álmát.

“Óriási szerencse, hogy Eloise nyert, tőle kedvesebb emberhez nem is kerülhetne a pénz” – mondta a lány 25 éves barátja, aki pincérként dolgozik. Ő volt Eloise mellett, amikor kiderült, hogy nyert a lottón. Eloise először azt hitte, csak négy találata van, de aztán a srác rávilágított, hogy mind a hat számba beletrafált. A szerencsés számok a 7, 11, 37, 38, 42 és a 44 voltak.

Eloise nem akar nagy felhajtást: vesz egy új kocsit, utazik egy jót Jamaikába barátjával, kifizeti hiteleit, a többi pénzt pedig félreteszi. “Minden pennyt számon tartok, nem akarom eltékozolni a pénzt. Persze adakozni nyilván fogok” – mondta a lány, aki megtartja pénztárosi állását is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik