Szórakozás

Szakított a VV álompárja?

Szilveszter óta nem sikerült tisztázni a VV5 álompárjának, Dyának és Shadinak az akkor történteket. Bár nem tudni mi történt, a pár nem békül.

Szinte már mesébe illőnek látszott VV Dya és Shadi kapcsolata, akik a ValóVilágból való kiesésük után melegedtek össze. Bár sokan furcsállották a pár egymásra találását, ők az első perctől kezdve biztosak voltak az érzéseikben. Ám az óév búcsúztatásakor történt közöttük valami, mely megmérgezte kapcsolatukat. „Nem szeretnék beszélni arról, min is vesztünk össze, mert más talán nevetségesnek találná a dolgot. Most egy kis mosolyszünet van köztünk. Szerintem ő a hibás, Shadi szerint pedig én. Kicsit duzzogok most, de vagyok annyira büszke, hogy én nem fogom felhívni” – nyilatkozta a Hír24-nek VV Dya, aki elárulta, hogy szilveszter óta nem sikerült tisztázniuk a dolgot.

„Bevallom azóta egyszer találkoztunk, de akkor se beszéltük meg a dolgot. Meglátjuk mi lesz, én egyelőre tartom magam” – mondta a fekete démon. Hasonló állásponton VV Shadi is, aki nem érti Dya miért ilyen makacs. „Mindketten elég büszke természetűek vagyunk, és én ebből nem is szeretnék engedni. Dya már egy ideje durcizik, de nem értem miért. Azóta se sikerült megbeszélnünk a dolgot, így nem tudom mi lesz kettőnkkel. Minden Dyán múlik, neki kéne jobb belátásra térnie” – árulta el az egykori villalakó, aki kitart a mosolyszünet mellett.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik