Szórakozás

Gitta az első fehérvári 2012-ben

A kis Gitta 2690 gramm súllyal, 50 cm hosszúsággal jött e világra, a kislány és édesanyja egészségesek, talán csak fáradtak, hiszen a sajtó munkatársai egymás kezébe adták a kilincset.

Mint az édesapa elmondta, gyanútlanul koccintottak feleségével Újév első másodperceiben, hiszen január 8-ra voltak kiírva. A pezsgőbontás után együtt nézték a tűzijátékot, majd elindultak a fájások. A kismama becsülettel tűrte, és csak négy óra után mondta, hogy ebből bizony szülés lesz. Szépen összekészítették a szükséges holmit, és háromnegyed ötre bementek a kórházba. Az őket fogadó szülészek, orvosok jelezték az apának, hogy ha bent kíván lenni a szülésen, akkor gyorsan öltözzön be, mert lekésik. S valóban, fél órán belül megtörtént a nagy csoda: a kis Gitta – beelőzve két vajúdó anyukát is – negyed hatkor megszületett.

Árgyelán Gittának az édesanyától egy nővére, az édesapától pedig három bátyja van. A kislány szülei mindketten nyelvtanárok és fordítók, otthonuk egy háromszobás panellakás Székesfehérváron.
A legszebb újévi ajándék a világon – mondta János, az újszülött édesapja.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik